Găsiți cel mai apropiat magazin de droguri pentru a cumpăra 5HTP

Dieta cu pilula 5HTP vă poate ajuta să vă atinge obiectivele de sănătate. Nu doriți să găsiți cel mai apropiat magazin de droguri pentru a cumpăra 5HTP ? Aici puteți cumpăra 5HTP ieftin!

Știu despre 5HTP

5HTP (5Hydroxytryptophan) este un produs chimic produs secundar al proteinei bloc L-triptofan. De asemenea, este produs comercial din semințele unei instalații african cunoscut sub numele de Griffonia Simplicifolia 5HTP este utilizat pentru tulburările de somn, cum ar fi insomnie, depresie, anxietate, migrene și dureri de cap de tip tensiune, fibromialgie, obezitate, sindrom premenstrual (PMS), tulburare disforică premenstruală (PMDD), deficit de atentie tulburare de-hiperactivitate (ADHD), tulburări convulsive.

Beneficiile de 5HTP

Studiile clinice ale 5HTP efectuat în diferite condiții au avut ca rezultat dovezi limitate care sugerează un loc în terapie pentru anxietate, depresie, și neurologice, în care un deficit de serotonina este un factor care contribuie. 5HTP poate fi, de asemenea, un inhibitor eficient poftei de mâncare, dar sunt necesare studii clinice suplimentare.

Informații de dozare

Pentru depresie, anxietate și atacuri de panică: Ia 50 până la 100 mg, de trei ori pe zi.

Pentru insomnie: Ia 100 mg 30 de minute înainte de culcare.

Pentru controlul greutății: Ia 100 mg de trei ori pe zi, 20 până la 30 de minute înainte de mese. După două săptămâni, crește doza până la 200 mg, de trei ori pe zi.

Pentru prevenirea migrena: treptat locul de muncă până la o doză care controlează durerea migrena în cele din urmă depășind nu mai mult de 100 mg de trei ori pe zi. Aceasta poate dura mai multe luni pentru a obține beneficia pe deplin de efectele migrena preventive 5htp lui.

Pentru fibromialgia: Ia l00 mg de trei ori pe zi. Dacă apare somnolență, reducerea dozei la 50 mg de trei ori pe zi.

Instrucțiuni pentru utilizare

În general, pentru a reduce la minimum riscul de reacții adverse, începe cu o doză mică de 5HTP (50 mg o dată pe zi). În continuare timp de o săptămână și apoi crește cantitatea cu câte 50 mg în fiecare săptămână, până la doza recomandată pentru starea dumneavoastră.

Ia-5HTP pe stomacul gol, pentru cea mai rapidă absorbție.

Nu luați 5HTP timp de mai mult de trei luni consecutive, fără a consulta medicul dumneavoastră.

Timpul necesar pentru o imbunatatire in depresie, anxietate și atacuri de panică pentru a dezvolta variaza intre indivizi. În general, cu toate acestea, poate dura între două și patru săptămâni pentru un răspuns clinic să aibă loc.

Dacă luați deja un antidepresiv convențional, cum ar fi Prozac, wellbutrin sau Effexor, discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe pe 5HTP.

Citiți cu atenție etichetele cu ingrediente; unele suplimente 5htp contin plante sau substante nutritive care nu sunt necesare.

Negativă Efectele 5HTP

Este important să se ia în considerare, de asemenea, impactul negativ pentru 5HTP. În timp ce în prezent nu există “grave” efecte secundare de la utilizarea suplimentului, mai multe studii sunt necesare pentru a spune cu adevărat ce efectele secundare pe termen lung sunt.

Unii oameni de experiență greață de la administrarea suplimentului. In cazurile severe, oamenii au raportat senzație mai deprimat decât au fost la început. Ar trebui să discutați întotdeauna cu medicul dumneavoastră înainte de a adăuga un medicament sau supliment la dieta pentru a fi sigur că nu există factori de risc care trebuie să le ia în considerare.

Cum de a găsi cel mai apropiat magazin pentru a cumpăra droguri 5HTP

Împărtășește cu medicul dumneavoastră și farmacistului toate prescripție, fără prescripție medicală, ilegale, de agrement, pe bază de plante, nutriționale sau dietetice medicamente pe care îl luați. Din cauza implicării 5HTP cu producerea de serotonina, ar trebui să fie atent dacă luați medicamente care cresc nivelul de serotonina din organism.

Puteți cumpăra 5HTP fără prescripție legal și în siguranță. La site-ul oficial puteți cumpăra 5HTP. Fabricarea vă va oferi cu siguranță multe avantaje dacă îl achiziționați acum. Fabricarea va furniza acest supliment cu preț ieftin și rapid de transport maritim!

Găsiți cel mai apropiat magazin de droguri pentru a cumpăra 5HTP