Forstå omkring 5htp bivirkninger

Har du lyst til at prøve 5htp tillæg? Hvis du er klar til at prøve 5htp, er det vigtigt at vide omkring 5htp bivirkninger , før du bestiller det.

Hvad er 5HTP

Serotonin er en af ​​de vigtigste neurotransmittere involveret i lykke og anti-depression. 5htp er en forbindelse, der bliver omdannet til serotonin i brain.5HTP er en enkel måde at øge hjernens serotonin niveauer ved at forbigå det hastighedsbegrænsende trin, og brugerne høste enten belønninger eller farerne ved øget hjernens serotonin.

Fordele ved 5HTP

Det er velkendt, at søvnløshed er aldersrelateret. Søvnforstyrrelser kan være forbundet med betydelige medicinske, psykologiske og sociale forstyrrelser. Udover træthed, kan søvnmangel føre til svækkelse af hukommelsen, humør, og immunfunktion samt til angst, depression og stress. Kosttilskud, der indeholder 5htp, melatonin, baldrian rod, og cholin afhjælpe disse problemer ved at hjælpe dig med at få en god nats søvn.

Hvordan HTP Work

Kroppen gør 5htp naturligt fra tryptophan og derefter, konverterer det til serotonin. Denne neurotransmitter har mange stærke virkninger på hjernen. Ikke alene det forbedre stemningen, det også undertrykker sult og hjælper med at dæmme op for vægtøgning.

Læger foreslå at tage en 5HTP supplere stedet for en serotonin supplement fordi 5HTP kan få adgang til hjernen fra blodbanen, mens serotonin ikke kan. For at få adgang til hjernen, vil kemikalier og forbindelser har til at få adgang blodhjernebarrieren, som giver adgang til hjernen. Derfor vil du nødt til at tage et supplement, der kan krydse denne barriere, ligesom 5htp, for at øge serotonin niveauer i hjernen.

Som serotonin niveauer øger din sult mindskes, og du føler dig mæt hurtigere uden at føle behov for at begrænse din fødeindtagelse. En undersøgelse viste, at kvinder spiste færre kulhydrater uden selv at forsøge.

5HTP Side Effects

Halsbrand, gas eller oppustethed.

Nedsat eller manglende appetit.

Ubehag i maven eller smerter.

Diarré, kvalme eller opkastning.

Alvorlige bivirkninger af 5htp

Eosinofili myalgi syndrom, en tilstand, hvor en person kan have pludselige og alvorlige muskelsmerter, kramper, åndedrætsbesvær og hævelse i kroppen. Selvom det er sjældent, kan denne betingelse tage flere måneder at blive vist.

En blodsygdom kendt som asymptomatisk eosinofili, hvori højere end normale niveauer af særlige hvide blodlegemer kaldet eosinofile er til stede i blodet. Denne lidelse kan generelt kun påvises gennem laboratorieanalyse, fordi patienter med denne lidelse viser sjældent nogen symptomer.

Hvor kan jeg købe 5htp

5htp er bragt til dig af et navn, der er tillid i virksomheden. Med en fysisk aktivitet, bør du opleve fordelene ved dette tillæg. Find 5HTP på selskabets officielle hjemmeside. Den officielle hjemmeside vil hjælpe dig med at undgå svindel eller forfalskede produkter. Plus, der er regelmæssig rabattilbud tilgængelig officielle hjemmeside, som vil hjælpe dig med at få dette produkt til en billigere pris.

Forstå omkring 5htp bivirkninger