Forstå om 5HTP bivirkninger

Ønsker du å prøve 5htp supplement? Hvis du er klar til å prøve 5-HTP, er det viktig å vite om 5HTP bivirkninger før du bestiller den.

Hva er 5HTP

Serotonin er en av de viktigste neurotransmittere som er involvert i lykke og anti-depresjon. 5-HTP er en forbindelse som blir omdannet til serotonin i hjernen. 5-HTP er en enkel måte å øke hjernens serotoninnivået ved å omgå den hastighetsbegrensende trinn, og brukere høste enten belønning eller farene ved økt hjernen serotonin.

Fordeler med 5HTP

Det er vel kjent at søvnløshet er aldersrelaterte. Søvnforstyrrelser kan assosieres med betydelige medisinske, psykologiske og sosiale forstyrrelser. I tillegg til trøtthet, kan søvnmangel føre til nedsatt hukommelse, humør, og immunfunksjon, samt til angst, depresjon og stress. Kosttilskudd som inneholder 5-HTP, melatonin, Valerian rot, og kolin lindre disse problemene ved å hjelpe deg i å få en god natts søvn.

Hvordan HTP Work

Kroppen gjør 5-HTP naturlig fra tryptofan og da konverterer den til serotonin. Denne nevrotransmitter har mange kraftige virkninger på hjernen. Ikke bare blir bedre det humøret, undertrykker det også sult og bidrar til å dempe vektøkning.

Leger foreslår at du tar en 5-HTP supplement i stedet for en serotonin supplement fordi 5-HTP kan få tilgang til hjernen fra blodet, mens serotonin kan ikke. For å få tilgang til hjernen, vil kjemikalier og forbindelsene har til å få tilgang til blod-hjerne barrieren, som gir adgang til hjernen. Derfor ville du trenger å ta et supplement som kan krysse den barrieren, som 5-HTP, for å øke serotoninnivået i hjernen.

Som serotoninnivået øke din sult avtar og du føler deg mett raskere uten å føle behov for å begrense matinntaket. En studie fant at kvinner spiste mindre karbohydrater uten engang å prøve.

5HTP bivirkninger

Halsbrann, gass eller oppblåsthet.

Nedgang i eller mangel på matlyst.

Magen ubehag eller smerte.

Diaré, kvalme eller oppkast.

Alvorlige bivirkninger av 5-HTP

Eosinofili myalgi syndrom, en tilstand der en person kan ha plutselige og alvorlige muskelsmerter, kramper, problemer med å puste, og hevelse i kroppen. Selv om sjeldne, kan denne tilstanden ta flere måneder å vises.

En blod lidelse som er kjent som asymptomatisk eosinofili, hvor høyere enn normalt nivå av spesielle hvite blodceller som kalles eosinofiler er til stede i blodet. Denne lidelsen kan vanligvis bare oppdages gjennom laboratorieanalyser fordi pasienter med denne sykdommen sjelden viser noen symptomer.

Hvor kjøpe 5HTP

5HTP er brakt til deg av et navn som er klarert i virksomheten. Med en fysisk aktivitet, bør du oppleve fordelene med dette tillegget. Finn 5HTP på selskapets offisielle hjemmeside. Det offisielle nettstedet vil hjelpe deg å unngå svindel eller falske produkter. I tillegg er det vanlig rabatt tilbud tilgjengelig offisielle hjemmeside, som vil hjelpe deg å få dette produktet for en billigere pris.

Forstå om 5HTP bivirkninger