Förstå om 5HTP biverkningar

Vill du prova 5HTP tillägg? Om du är redo att prova 5-HTP, är det viktigt att veta om 5HTP biverkningar innan du beställer den.

Vad är 5HTP

Serotonin är en av de viktigaste neurotransmittorerna är involverade i lycka och anti-depression. 5-HTP är en förening som får omvandlas till serotonin i hjärnan. 5-HTP är ett enkelt sätt att öka hjärnans serotoninnivåerna genom att kringgå det hastighetsbegränsande steget, och användarna skörda antingen belöningar eller riskerna med ökad hjärn serotonin.

Fördelar med 5HTP

Det är väl känt att sömnlöshet är åldersrelaterad. Sömnstörningar kan vara förknippade med stora medicinska, psykologiska och sociala störningar. I tillägg till trötthet, kan sömnbrist leda till försämring av minnet, humör och immunfunktion, såväl som till ångest, depression och stress. Kosttillskott som innehåller 5-HTP, melatonin, Valerian root, och kolin lindra dessa problem genom att hjälpa dig att få en god natts sömn.

Hur HTP Work

Kroppen gör 5-HTP naturligt från tryptofan och därefter omvandlar den till serotonin. Denna neurotransmittor har många kraftfulla effekter på hjärnan. Inte bara förbättra humöret, undertrycker det också hunger och hjälper till att bromsa viktökning.

Läkare föreslår att du tar en 5-HTP tillägg i stället för en serotonin tillägg eftersom 5-HTP kan komma åt hjärnan från blodet, medan serotonin kan inte. I syfte att få tillgång till hjärnan, kommer kemikalier och föreningar har att få tillgång till blod-hjärnbarriären, som ger tillträde till hjärnan. Därför skulle du behöva ta ett tillägg som kan passera denna barriär, som 5-HTP, i syfte att öka serotoninnivåerna i hjärnan.

Som serotoninnivåerna ökar din hunger minskar och du känner dig mätt snabbare utan att känna behovet av att begränsa ditt matintag. En studie visade att kvinnor åt mindre kolhydrater utan att ens försöka.

5HTP Biverkningar

Halsbränna, gas eller uppblåsthet.

Minskning av eller brist på aptit.

Magbesvär eller smärta.

Diarré, illamående eller kräkningar.

Allvarliga biverkningar av 5-HTP

Eosinofili myalgi syndrom, ett tillstånd där en person kan ha plötslig och svår muskelsmärta, kramper, andningssvårigheter och svullnad i kroppen. Även sällsynta, kan detta villkor ta flera månader att visas.

En blodsjukdom som kallas asymtomatiska eosinofili, där högre än normala nivåer av speciella vita blodkroppar som kallas eosinofiler är närvarande i blodet. Denna störning kan i allmänhet endast upptäckas genom laboratorieanalys eftersom patienter med denna sjukdom visar sällan några symtom.

Var kan man köpa 5HTP

5HTP kommer till dig med ett namn som är betrodd i verksamheten. Med en fysisk aktivitet, bör du uppleva fördelarna med detta tillägg. Hitta 5HTP på företagets officiella hemsida. Den officiella hemsidan kommer att hjälpa dig att undvika eventuella bedrägerier eller förfalskade produkter. Dessutom finns det regelbundna rabatterbjudanden tillgängliga officiella hemsida, som hjälper dig att få denna produkt för en billigare kostnad.

Förstå om 5HTP biverkningar