Find nærmeste drug butik for at købe 5htp

Kost med 5HTP pille kan hjælpe dig med at nå dine sundhedsmæssige mål. Ønsker du at finde den nærmeste drug butik for at købe 5htp ? Her kan du købe billige 5htp!

Kende 5HTP

5HTP (5Hydroxytryptophan) er et kemisk biprodukt af proteinet byggeblok L-tryptophan. Det er også fremstilles kommercielt af frøene fra en afrikansk plante kendt som Griffonia simplicifolia 5HTP anvendes til søvnforstyrrelser såsom søvnløshed, depression, angst, migræne og spændingshovedpine, fibromyalgi, fedme, præmenstruelt syndrom (PMS), præmenstruel dysforisk forstyrrelse (PMDD), attention deficit-hyperactivity disorder (ADHD), krampeanfald.

Fordele ved 5HTP

Kliniske forsøg med 5htp udført under forskellige forhold har resulteret i begrænset tyder en plads i terapi for angst, depression, og neurologiske tilstande, hvor en serotonin-mangel er en medvirkende faktor. 5htp kan også være en effektiv appetitnedsættende, men er behov for yderligere kliniske forsøg.

Dosering Information

For depression, angst og panikanfald: Tag 50 til 100 mg tre gange dagligt.

For søvnløshed: Tag 100 mg 30 minutter før sengetid.

For vægtkontrol: Tag 100 mg tre gange om dagen, 20 til 30 minutter før måltider. Efter to uger øges dosen til 200 mg tre gange dagligt.

Til forebyggelse migræne: At arbejde gradvist op til en dosis, der styrer migrænesmerter sidste ende overstiger ikke mere end 100 mg tre gange dagligt. Det kan tage flere måneder at få det fulde udbytte af 5htp s migræne-forebyggende virkninger.

For fibromyalgi: Tag L00 mg tre gange om dagen. Hvis der opstår døsighed, reducere dosis til 50 mg tre gange dagligt.

Retningslinjer for brug

Generelt for at minimere risikoen for bivirkninger, begynde med en lav dosis af 5HTP (50 mg en gang dagligt). Fortsæt i en uge og derefter øge mængden af ​​trin 50 mg hver uge, op til den dosis, anbefales til din tilstand.

Tag 5HTP på tom mave i hurtigste absorption.

Tag ikke 5htp i mere end tre på hinanden følgende måneder uden at konsultere din læge.

Den tid det tager for en forbedring af depression, angst og panikanfald at udvikle varierer mellem individer. Generelt kan det dog tage to til fire uger for en klinisk respons forekommer.

Hvis du allerede tager en konventionel antidepressiv, såsom Prozac, Wellbutrin, eller Effexor, tjekke med din læge, før du starter på 5htp.

Læs ingrediens etiketter omhyggeligt; nogle 5htp kosttilskud indeholder unødvendige urter eller næringsstoffer.

Negativer Virkninger af 5htp

Det er vigtigt, at også overveje de negative virkninger for 5htp. Mens der er i øjeblikket ingen “seriøse” bivirkninger fra brugen af ​​tillægget, er flere undersøgelser der kræves for at virkelig fortælle, hvad de langsigtede bivirkninger er.

Nogle mennesker oplever kvalme fra at tage tillægget. I svære tilfælde mennesker har rapporteret følelse mere deprimeret end de var til at begynde med. Du bør altid tale med din læge, før du tilføjer et lægemiddel eller supplement til din kost for at være sikker på der ikke er nogen risikofaktorer, du skal overveje.

Sådan Find Nærmeste Drug butik for at købe 5htp

Del med din læge og apotek alle recept, ikke-receptpligtige, ulovligt, rekreative, urte, ernæringsmæssige, eller kosten medicin du tager. På grund af 5htp engagement med produktion af serotonin, bør du være forsigtig, hvis tager medicin, der øger niveauet af serotonin i kroppen.

Du kan købe 5htp uden recept lovligt og forsvarligt. Ved officielle hjemmeside kan du købe 5htp. Fremstillingen vil helt sikkert give dig mange fordele, hvis du køber det nu. Fremstillingen vil levere dette tillæg med billig pris og hurtig levering!

Find nærmeste drug butik for at købe 5htp