Feriți-vă dacă aveți alergie 5HTP, aflați mai multe înainte să-l luați

Aici puteți cumpăra 5HTP cu preț special! Dar , înainte de a lua acest supliment, trebuie să vă feriți – vă dacă aveți 5HTP alergie .

Ce este 5HTP

5HTP (5Hydroxytryptophan) este o substanță naturală derivată din păstăile de semințe de Griffonia Simplicifolia, o plantă medicinală din Africa de Vest. La om, 5HTP este precursorul nutritiv imediat neurotransmițătorului serotonină.

Acest lucru înseamnă că 5HTP transformă direct în serotonină din creier. Serotonină are multe funcții profund importante, inclusiv un rol in somn, pofta de mancare, de memorie, de invatare, reglare a temperaturii, starea de spirit, comportamentul sexual, funcția cardiovasculară, contracția musculară, și reglarea sistemului endocrin.

Beneficiile de 5HTP

Este bine cunoscut faptul că insomnia este legat de vârstă. Tulburări de somn pot fi asociate cu tulburările medicale, psihologice și sociale semnificative. In plus fata de oboseala, privarea de somn poate duce la afectarea memoriei, starea de spirit, si functiile imunitare, precum si la anxietate, depresie, si de stres. Suplimente nutritive care contin 5HTP, melatonina, rădăcină de valeriană, si colina atenua aceste probleme prin asistarea în obținerea un somn bun.

Dozarea de 5HTP

Pentru imbunatatirea somnului, este larg recomandat să luați 5htp 30 de minute înainte de a merge la culcare, ca și în afară de producerea de serotonină, 5HTP produce, de asemenea, Melatonina, care este un hormon care induce somnul. Doza uzuală este fie o tabletă de 50 mg sau 100 mg. Efectele administrării 5HTP pot fi simțite în termen de 10 până la 30 de minute.

Try to buy 5HTP which also contains vitamin B6, as Vit B6 is needed for 5HTP conversion into serotonin.

Much higher doses seem to be required for weight loss and to reduce migraines. Dosages up to around 900mg a day seem to be widely reported.

5HTP is usually tolerated much better than traditional antidepressants. Excess 5HTP is thought to be metabolized and excreted, especially when taken with Vitamin B6.

5HTP Allergy

The FDA does not strictly regulate herbs and supplements. There is no guarantee of strength, purity or safety of products, and effects may vary. You should always read product labels. If you have a medical condition, or are taking other drugs, herbs, or supplements, you should speak with a qualified healthcare provider before starting a new therapy.

Allergic reactions are possible with 5HTP. They occur in the form of hives and skins rashes. This could be due to an allergy to the plant that the supplement is derived from, more so than the supplement itself. In addition to hives and rash, the signs of a 5HTP allergy are itching, swelling and difficulty breathing.

Avoid in individuals with a known allergy or hypersensitivity to 5HTP. Signs of allergy may include rash, itching, or shortness of breath. Consult a healthcare provider immediately if you experience side effects.

Common Side Effects of 5HTP

Stomach discomfort or pain.

Diarrhea, nausea, or vomiting.

Decrease in or lack of appetite.

Heartburn, gas, or bloating.

Where to Purchase 5HTP Capsule

Acesta a fost, de asemenea, comprimată într-o capsulă care este ușor de înghițit și care furnizează aminoacizi. Cel mai bun mod este de a cumpăra 5HTP de pe site-ul oficial, care facilitează achiziția la prețuri accesibile. Economiile sunt asociate cu achiziționarea de cantități mai mari. Rapid de transport maritim este un beneficiu suplimentar de cumpărare on-line.

Feriți-vă dacă aveți alergie 5HTP, aflați mai multe înainte să-l luați