Få aptitnedsättande utan recept

Här kan du få aptitnedsättande utan recept med specialpris. Nedan hittar du ett tillägg som styr aptiten. Det är bäst att läsa den information som anges nedan.

Vad är 5HTP

5HTP konverterar direkt till serotonin i hjärnan och har visat sig hjälpa till med humör, ångest och aptitnedsättande. Jämfört med tryptofan, till ett vanligt använt tillägg öka serotoninnivåerna, har 5HTP ökad absorption och kan passera blod-hjärnbarriären med stor lätthet. Om du är någon som vill hålla sig till en diet plan kan detta tillägg hjälpa.

Fördelar med 5HTP

Aptitnedsättande. Det har visat sig att en överviktig person har låga nivåer av serotonin i kroppen. Detta beror på att sänka nivån på denna mycket viktiga kemikalie i kroppen, högre är dina chanser att känna mer hungrig och därmed hamna överätande. Personer med låga serotoninnivåer kan inte kontrollera sin aptit. Vilket leder till fetma, vilket i sin tur är en viktig ingång till oönskade känslor som ångest, depression och irritation. Så det är en bra idé att ta 5HTP i din annars ineffektiva viktminskning program.

Mindre huvudvärk. Det har visat sig att människor som lider av migrän eller kontinuerliga huvudvärk har mindre halter av serotonin i hjärnan. Så genom att ta 5HTP tillägg tillsammans med din vanliga kost kommer du att kunna minska förekomsten av dessa smärtsamma migrän.

Befrielse från stress och depression. Läkare av människor som lider av stress och depression är kända för att förskriva dem läkemedel som ökar serotoninnivåerna i deras hjärnor. Med regelbundet intag av 5HTP tillägg, kommer du säkert att kunna hålla sig borta från depression och andra relaterade oönskade känslor som självömkan, rädsla, stress och ångest.

Hur man tar 5HTP

Doseringsrekommendationer för 5HTP köra spektrat nätet. I fettförluststudier, 300 milligram tas tre gånger om dagen i samband med måltid har visat sig vara effektiva, men en mer typiskt tillvägagångssätt är 300-500 mg per dag totalt, ofta delas mellan 2-3 doser.

Det är en dålig idé att blanda 5HTP med depression mediciner, särskilt utan en läkares övervakning. De två i kombination kan leda till höga nivåer av fritt serotonin i hjärnan, vilket kan vara mycket farlig. Om du har några tvivel, prata med din läkare först.

5HTP Biverkningar

En sak som många människor har klagat över med många 5HTP produkter är att det orsakar lätt illamående. Emellertid har denna sidoeffekt eliminerats. Den speciella blandningen av ingredienser som har valts för att säkerställa att inga biverkningar kommer att uppstå när du börjar ta denna produkt.

Men det är bäst att prata med din läkare innan du börjar ta denna produkt. Det finns vissa mediciner som kan ha en interaktion till 5HTP. Det har inte heller avsedd för kvinnor som är gravida samt äldre.

Var kan man köpa aptitnedsättande utan recept

Det har också komprimeras till en kapsel som är lätt att svälja och som ger aminosyra. Bästa sättet är att köpa 5HTP från officiella hemsida som underlättar prisvärda köp. Besparingar i samband med inköp av större kvantiteter. Snabb leverans är ytterligare fördel med online-köp.

Få aptitnedsättande utan recept