Effektiva 5HTP för diet naturligt

Om du undrar om det finns sanning i 5htp för diet, har du kommit till rätt ställe. Det här omdömet ger dig information om 5HTP och dess roll att kasta extra oönskade pounds.

Vad är 5HTP

Du kanske har hört av serotonin (eller 5Hydroxytryptamine) som är en signalsubstans som används av det centrala nervsystemet, och har en roll i många functions- inklusive sömnreglering, depression och ångest. Det har beskrivits som en “happy kemikalie” på grund av sin relation till lycka och välbefinnande.

5HTP är en förening som får omvandlas till serotonin i hjärnan. Serotonin är en av de viktigaste neurotransmittorerna är involverade i lycka och anti-depression. 5HTP är ett enkelt sätt att öka hjärnans serotoninnivåerna genom att kringgå det hastighetsbegränsande steget, och användarna skörda antingen belöningar eller riskerna med ökad hjärn serotonin.

Fördelar med 5HTP

De mest förskrivna antidepressiva läkemedel, selektiva serotoninåterupptagshämmare, tros fungera genom att öka serotoninnivåerna. När tillräckligt serotonin finns, en del av det får omvandlas till kroppens naturliga sömnhormonet melatonin.

Melatonin styr din dygnsrytm och signaler till kroppen när det är dags att börja avveckla för sömn. Melatonin är en potent antioxidant, anti-inflammatorisk och immunsystemet booster som är särskilt skyddande av hjärnan. Oväntat, melatonin fungerar också som en imponerande naturlig antidepressiv.

5HTP kompletterar klarat lite bättre för sömnlöshet. 5HTP minskade den tid som krävs för att få sova och minskade antalet nattliga uppvaknanden.

Hur 5HTP fungerar för kost

Viktigast av allt, har 5HTP tillämpats på studier på människa för behandling av fetma. Kliniska prövningar har stött det positiva resultatet av viktminskning och mättnad när 5HTP tillskott gavs. En studie kom fram till att 5HTP minskade det totala antalet dagliga kalorier utan samvete försök att gå ner i vikt genom att någon av de kvinnliga deltagarna.

Genomsnittlig viktförlust i denna studie var tre pounds under loppet av fem veckor. En andra studien ingick en sexveckorsperiod utan dietrestriktioner och andra sex veckor med tillägg av en 1200 kaloriintag. Det fanns en markant ökning i viktminskning deltagare tar tillägget jämfört med dem fick placebo.

Den genomsnittliga viktminskningen var 10,34 pounds för den förra gruppen och 2,28 pounds för den senare gruppen. Slutsatsen av denna studie var att 5HTP åtgärder i mättnad centrum i hjärnan fick användare att ta in färre kalorier vid måltider, inträffade därmed viktminskning.

Biverkningar av 5HTP piller

5HTP enbart är tillgänglig för dem som inte vill använda den i en formulering. I allmänhet har det få eller inga biverkningar. På grund av de många fördelar som 5HTP kan erbjuda dock flera avancerade formuleringar ger en rad alternativ för personer med olika personliga behov.

Bästa sättet att få 5HTP för kosthållning

Med en hälsosam kost och fysisk aktivitet, bör du uppleva fördelarna med detta tillägg. Som med alla nya läkemedel, tillägg, kost, är det starkt rekommenderat att du rådgöra med din läkare innan du tar 5HTP piller.

Hitta 5HTP för diet på företagets officiella hemsida. Den officiella hemsidan kommer att hjälpa dig att undvika eventuella bedrägerier eller förfalskade produkter. Det finns regelbundna rabatterbjudanden tillgängliga officiella hemsida, som hjälper dig att få denna produkt för en billigare kostnad. Med pengarna-tillbaka-garanti, du har inget att bränna fett.

Effektiva 5HTP för diet naturligt