Effektiv 5HTP for kost naturligt

Hvis du spekulerer på, om der er sandhed at 5htp for kost, er du kommet til det rette sted. Denne anmeldelse give dig de oplysninger om 5htp og dens rolle i at kaste ekstra uønskede pounds.

Hvad er 5HTP

Du har måske hørt af serotonin (eller 5Hydroxytryptamine), som er en neurotransmitter, der anvendes af det centrale nervesystem, og har en rolle i mange funktioner-inklusive søvn regulering, depression og angst. Det er blevet beskrevet som en “lykkelig kemisk” på grund af sit forhold til lykke og velvære.

5HTP er en forbindelse, som bliver omdannet til serotonin i hjernen. Serotonin er en af ​​de vigtigste neurotransmittere involveret i lykke og anti-depression. 5htp er en enkel måde at øge hjernens serotonin niveauer ved at forbigå det hastighedsbegrænsende trin, og brugerne høste enten belønninger eller farerne ved øget hjernens serotonin.

Fordele ved 5HTP

De mest almindeligt ordineret antidepressiv medicin, selektive serotonin reuptake hæmmere, menes at virke ved at øge serotonin-niveauet. Når tilstrækkelig serotonin er tilgængelig, bliver noget af det omdannet til din krops naturlige søvn hormon melatonin.

Melatonin styrer din døgnrytme og signaler til din krop, når det er tid til at begynde at winding for søvn. Melatonin er et potent antioxidant, anti-inflammatorisk, og immunsystemet booster, der er særligt beskyttende af hjernen. Uventet, melatonin fungerer også som en imponerende naturlig antidepressivum.

5HTP kosttilskud klarede sig lidt bedre for søvnløshed. 5htp faldt den nødvendige tid til at komme til at sove og faldt antallet af natlige opvågninger.

Hvordan 5htp Works for kost

Vigtigst, 5HTP er blevet påført på humane studier til behandling af fedme. Kliniske forsøg har støttet de positive resultater af vægttab og mæthed, når 5htp tilskud blev administreret. Et studie konkluderede, at 5HTP reducerede det samlede antal daglige kalorier uden samvittighed indsats for at tabe ved enhver af de kvindelige deltagere.

Gennemsnitligt vægttab i denne særlige undersøgelse var tre pounds i løbet af fem uger. En anden undersøgelse omfattede en seks ugers periode uden kostbegrænsninger og den anden seks uger med tilføjelse af en 1200 kalorieindhold kost. Der var en markant stigning i vægttab af deltagere tage supplere versus dem fik placebo.

Det gennemsnitlige vægttab var 10.34 pounds for førstnævnte gruppe og 2,28 pounds for den sidstnævnte gruppe. Konklusionen på denne undersøgelse var, at 5htp optræden på den mæthed center i hjernen forårsaget brugere til at tage i færre kalorier til måltiderne, dermed vægttab indtraf.

Bivirkninger af 5htp Pills

5htp alene er til rådighed for dem, der ikke ønsker at bruge det i en formulering. Generelt er det har få eller ingen bivirkninger. På grund af de mange fordele, 5htp kan tilbyde, men flere avancerede formuleringer giver en række muligheder for mennesker med forskellige personlige behov.

Bedste måde at få 5htp for Diet

Med en sund kost og fysisk aktivitet, bør du opleve fordelene ved dette tillæg. Som med enhver ny medicin, supplement, kost, er det stærkt anbefales, at du konsultere din læge, før du tager 5htp piller.

Find 5htp for kost på selskabets officielle hjemmeside. Den officielle hjemmeside vil hjælpe dig med at undgå svindel eller forfalskede produkter. Der er regelmæssig rabattilbud tilgængelig officielle hjemmeside, som vil hjælpe dig med at få dette produkt til en billigere pris. Med pengene tilbage garanti, har du intet at forbrænde fedt.

Effektiv 5HTP for kost naturligt