Effektiv 5HTP for diett naturlig

Hvis du lurer på om det er sannhet til 5HTP for diett, har du kommet til rett sted. Denne anmeldelsen gi deg informasjon om 5HTP og dens rolle i Shedding ekstra uønskede pounds.

Hva er 5HTP

Du har kanskje hørt om serotonin (eller 5Hydroxytryptamine) som er en nevrotransmitter som brukes av sentralnervesystemet, og har en rolle i mange funksjoner-inkludert søvnregulering, depresjon og angst. Det har blitt beskrevet som en “happy kjemisk” på grunn av sitt forhold til lykke og velvære.

5HTP er en forbindelse som blir omdannet til serotonin i hjernen. Serotonin er en av de viktigste neurotransmittere som er involvert i lykke og anti-depresjon. 5HTP er en enkel måte å øke hjernens serotoninnivået ved å omgå den hastighetsbegrensende trinn, og brukere høste enten belønning eller farene ved økt hjernen serotonin.

Fordeler med 5HTP

De vanligst foreskrevet antidepressiva, selektive serotoninreopptakshemmere, antas å virke ved å øke serotoninnivået. Når tilstrekkelig serotonin er tilgjengelig, blir noe av det omgjort til kroppens naturlige søvnhormonet melatonin.

Melatonin styrer døgnrytmen og signaler til kroppen din når det er på tide å begynne å trappe ned for søvn. Melatonin er en kraftig antioksidant, anti-inflammatoriske og immunsystem booster som er spesielt beskyttende av hjernen. Uventet, melatonin fungerer også som et imponerende naturlig antidepressant.

5htp kosttilskudd gikk litt bedre for søvnløshet. 5HTP redusert tiden det tar å få sove og redusert antall nattlige oppvåkninger.

Hvordan 5HTP Arbeider for diett

Viktigst, 5HTP har blitt brukt til humane studier i behandling av fedme. Kliniske studier har støttet det positive utfallet av vekttap og metthetsfølelse når 5HTP tilskudd ble gitt. En studie konkluderte med at 5HTP redusert det totale antall daglige kalorier uten samvittighet for å gå ned i vekt av noen av de kvinnelige deltakerne.

Gjennomsnittlig vekttap i denne studien var tre pounds i løpet av fem uker. En annen studie involverte en seks ukers periode uten kost begrensning og den andre seks uker med tillegg av en 1200 kaloriinntak. Det var en markant økning i vekttap deltakere tar supplement versus de som fikk placebo.

Gjennomsnittlig vekttap var 10.34 pounds for førstnevnte gruppe og 2,28 pounds for sistnevnte gruppe. Konklusjonen av denne studien var at 5HTP handling på satiety senter i hjernen forårsaket brukere å ta inn færre kalorier til måltidene, skjedde dermed vekttap.

Bivirkninger av 5HTP piller

5HTP alene er tilgjengelig for de som ikke ønsker å bruke det i en formulering. Generelt har det få eller ingen bivirkninger. På grunn av de mange fordelene som 5htp kan tilby imidlertid flere avanserte formuleringer gir en rekke alternativer for folk med ulike personlige behov.

Beste måten å få 5HTP for Diet

Med et sunt kosthold og fysisk aktivitet, bør du oppleve fordelene med dette tillegget. Som med alle nye medisiner, supplement, kosthold, er det sterkt anbefalt at du rådfører deg med legen din før du tar 5htp piller.

Finn 5HTP for diett på selskapets offisielle hjemmeside. Det offisielle nettstedet vil hjelpe deg å unngå svindel eller falske produkter. Det er vanlig rabatt tilbud tilgjengelig offisielle hjemmeside, som vil hjelpe deg å få dette produktet for en billigere pris. Med pengene-tilbake-garanti, har du ingenting å brenne fett.

Effektiv 5HTP for diett naturlig