Effectieve 5HTP voor de voeding van nature

Als u zich afvraagt ​​of er waarheid te 5HTP voor voeding, bent u aan het juiste adres. Deze beoordeling geven u de informatie over 5HTP en haar rol in het afstoten van extra ongewenste ponden.

Wat is 5HTP

Je hebt misschien gehoord van serotonine (of 5Hydroxytryptamine), dat is een neurotransmitter die door het centrale zenuwstelsel, en heeft een rol in vele functies-zoals slaap regelgeving, depressie en angst. Het is beschreven als een “happy chemische stof” vanwege haar relatie tot geluk en welzijn.

5HTP is een verbinding die wordt omgezet in serotonine in de hersenen. Serotonine is een van de belangrijkste neurotransmitters in geluk en anti-depressie. 5HTP is een eenvoudige manier om de hersenen serotonine te verhogen door het omzeilen van de snelheidsbeperkende stap, en de gebruikers profiteren van ofwel de beloning of de gevaren van verhoogde hersenen serotonine.

Voordelen van 5HTP

De meest voorgeschreven antidepressiva, selectieve serotonine heropnameremmers, worden verondersteld te werken door het verhogen serotonine. Wanneer adequate serotonine beschikbaar is, een deel ervan wordt omgezet in uw lichaam natuurlijke slaaphormoon melatonine.

Melatonine regelt uw circadiane ritme en signalen naar je lichaam wanneer het tijd is om te beginnen met de afbouw van om te slapen. Melatonine is een krachtige antioxidant, anti-inflammatoire en immuunsysteem booster dat bijzonder bescherming van de hersenen. Onverwacht, melatonine fungeert ook als een indrukwekkend natuurlijk antidepressivum.

5HTP supplementen deed het een beetje beter voor slapeloosheid. 5HTP verminderde de tijd die nodig is om te slapen en verminderde het aantal ‘s nachts wakker.

Hoe 5HTP Werkt voor voeding

Belangrijker is 5HTP toegepast op humane studies bij de behandeling van obesitas. Klinische studies hebben de positieve resultaten van gewichtsverlies en verzadiging ondersteund bij 5HTP suppletie werd toegediend. Een onderzoek werd geconcludeerd dat 5HTP verminderde het aantal dagelijkse calorieën zonder geweten inspanning om gewicht te verliezen door een van de deelneemsters.

Gemiddeld gewichtsverlies bij dit onderzoek was drie pond in de loop van vijf weken. Een tweede studie betrof zes weken zonder calorische restrictie en de tweede zes weken met de toevoeging van een dieet 1200 calorieën. Er was een duidelijke toename in gewichtsverlies deelnemers het supplement versus die een placebo.

Het gemiddelde gewichtsverlies was 10,34 pond voor de eerste groep en 2,28 pond voor de laatste groep. De conclusie van deze studie was dat de actie 5HTP op de verzadiging van de hersenen veroorzaakt gebruikers te nemen in minder calorieën bij de maaltijden, vandaar gewichtsverlies opgetreden.

Bijwerkingen van 5HTP Pillen

5HTP alleen is beschikbaar voor degenen die niet wensen te gebruiken in een formulering. In het algemeen heeft weinig tot geen bijwerkingen. Vanwege de vele voordelen die 5HTP kan bieden echter een aantal geavanceerde formuleringen bieden een scala aan mogelijkheden voor mensen met uiteenlopende persoonlijke wensen.

Beste manier om 5HTP voor Diet

Met een gezonde voeding en lichamelijke activiteit, moet u de voordelen van dit supplement te ervaren. Zoals met elke nieuwe medicatie, aan te vullen, dieet, is het sterk aanbevolen dat u overleggen met uw arts voordat u 5HTP pillen.

Vind 5HTP voor voeding op de officiële website van het bedrijf. De officiële site zal u helpen eventuele oplichting of nep-producten te voorkomen. Er zijn regelmatig korting aanbiedingen beschikbaar officiële website, die u zal helpen dit product te krijgen voor een goedkopere prijs. Met geld-terug-garantie, heb je niets om vet te verbranden.

Effectieve 5HTP voor de voeding van nature