De beste måtene å kjøpe 5HTP online

Ønsker du å ta 5HTP pille? Sørg for at du tar god kvalitet 5htp kosttilskudd. Her kan du kjøpe 5HTP online med best pris.

Hva er 5HTP

5Hydroxytryptophan (5HTP) er et kjemikalie som kroppen gjør fra tryptofan (en essensiell aminosyre som du får fra mat). Etter tryptofan omdannes til 5HTP, blir kjemisk endret til en annen kjemisk kalt serotonin (en nevrotransmitter som releer signaler mellom hjerneceller). 5htp kosttilskudd bidra til å heve serotoninnivået i hjernen. Siden serotonin bidrar til å regulere humør og atferd, kan 5HTP ha en positiv effekt på søvn, humør, angst, appetitt og smerte sensasjon.

Fordeler med 5HTP

Ikke overraskende, tyder bevis for at 5HTP kan være effektiv i tillegg. Nyere studier har vist at økte nivåer av serotonin – oppnådd ved å supplere med 5HTP – kan bidra til å gjenopprette sunne søvnmønster hos mennesker med kroniske søvnforstyrrelser. Serotonin har også vist seg å bidra til å lette tilbaketrekning fra hypnotiske medikamenter.

En av serotonin metabolske veier fører direkte til melatonin, allment anerkjent i dag som hormonet ansvarlig for våre våkne søvnsyklus. Ved å øke dine nivåer av serotonin med 5HTP, er du dermed også øke nivåene av melatonin – men sannsynligvis ikke tilstrekkelig for en avansert søvn formulering, og det er derfor ekstra melatonin anbefales. Melatonin har også blitt funnet å forbedre immunforsvaret, for å forbedre stressindusert immunodepresjon, og for å være fordelaktig for en lang liste av degenerative sykdommer.

Dosering av 5HTP

For bedre søvn, er det allment anbefales å ta 5HTP 30 minutter før du går til sengs, som bortsett fra å produsere serotonin, 5htp produserer også Melatonin, som er en søvndyssende hormon. Den vanlige dosen er enten en 50mg eller 100mg tablett. Effektene av å ta 5HTP kan føles i løpet av 10 til 30 minutter.

Prøv å kjøpe 5HTP som også inneholder vitamin B6, som Vit B6 er nødvendig for 5HTP konvertering til serotonin.

Mye høyere doser synes å være nødvendig for vekttap og for å redusere migrene. Doser opp til rundt 900 mg om dagen ser ut til å bli mye rapportert.

5HTP vanligvis tåles mye bedre enn tradisjonelle antidepressiva. Overskudd av 5HTP er tenkt å bli metabolisert og utskilles, særlig når det tas med vitamin B6.

Hvor kjøpe 5HTP Online

Som alltid, dele med lege eller apotek all resept, reseptfrie, ulovlig, rekreasjons-, urte, ernæringsmessig eller kosttilskudd narkotika du tar. På grunn av 5HTP engasjement med produksjon av serotonin, bør du være forsiktig hvis du tar medisiner som øker nivået av serotonin i kroppen.

Du kan 5HTP online på offisielle hjemmeside. Å vite at det er støttet med ingen risiko, ingen problemer 30-dagers pengene tilbake-garanti. Besøk den offisielle nettsiden nå og få spesialtilbud!

 5-HTP

De beste måtene å kjøpe 5HTP online