De beste manieren om 5HTP online kopen

Wilt u 5HTP pil? Zorg ervoor dat je het nemen van goede kwaliteit 5HTP supplementen. Hier kan je 5HTP online met de beste prijs.

Wat is 5HTP

5Hydroxytryptophan (5HTP) is een chemische stof die het lichaam maakt uit tryptofaan (een essentieel aminozuur dat je krijgt van voedsel). Nadat tryptofaan wordt omgezet in 5HTP, wordt de chemische veranderd in een andere chemische stof serotonine (een neurotransmitter die signalen doorgeeft tussen hersencellen). 5HTP voedingssupplementen helpen bij het verhogen serotonine in de hersenen. Omdat serotonine helpt reguleren stemming en gedrag, kan 5HTP een positief effect op de slaap, stemming, angst, honger en pijnsensatie hebben.

Voordelen van 5HTP

Niet verrassend, zijn aanwijzingen dat 5HTP ook effectief kunnen zijn. Recente studies hebben aangetoond dat verhoogde niveaus van serotonine – verkregen door aanvulling met 5-HTP – helpen herstellen gezonde slaappatronen bij mensen met chronische slaapstoornissen. Serotonine is zelfs aangetoond dat het helpen verlichten terugtrekking uit hypnotische drugs.

Een van metabole routes serotonine leidt direct naar melatonine, algemeen erkend vandaag de dag als het hormoon dat verantwoordelijk is voor onze wake-slaapcyclus. Door het verhogen van uw niveau van serotonine met 5HTP, je bent dus ook het verhogen van uw niveaus van melatonine – maar waarschijnlijk niet voldoende voor een geavanceerde slaap formulering, dat is de reden waarom extra melatonine wordt aanbevolen. Melatonine is ook gevonden om het immuunsysteem te verbeteren, te verbeteren stress geïnduceerde immunodepressie, en gunstig voor een lange lijst van degeneratieve ziekten.

De dosering van 5HTP

Voor het verbeteren van de slaap, wordt het op grote schaal aan te raden om 5HTP 30 minuten duren voordat het naar bed gaan, want afgezien van de productie van serotonine, produceert 5HTP ook Melatonine, dat is een slaapverwekkende hormoon. De gebruikelijke dosering is ofwel een 50 mg of 100 mg tablet. De effecten van het 5HTP kan worden gevoeld binnen 10 tot 30 minuten.

Probeer te 5HTP die ook bevat vitamine B6, zoals Vit B6 is nodig voor 5HTP omzetting in serotonine te kopen.

Veel hogere doses schijnen nodig voor gewichtsverlies en migraine verminderen. Doseringen tot dag rond 900 mg lijken op grote schaal worden gemeld.

5HTP gewoonlijk getolereerd veel beter dan de traditionele antidepressiva. Overmaat 5HTP wordt gedacht te worden gemetaboliseerd en uitgescheiden, vooral wanneer genomen met vitamine B6.

Waar te koop 5HTP Online

Zoals altijd, te delen met uw arts en apotheker alle voorgeschreven, niet-receptplichtige, illegale, recreatief, kruiden, voedings, of dieet drugs je neemt. Vanwege de betrokkenheid 5HTP met de productie van serotonine, is voorzichtigheid als medicijnen die niveaus van serotonine in het lichaam te verhogen.

U kunt online 5HTP op de officiële website. Wetende dat het wordt ondersteund met geen risico, geen gedoe 30-dagen geld terug garantie. Bezoek de officiële website en ontvang speciale aanbiedingen!

De beste manieren om 5HTP online kopen