De bedste måder at købe 5htp online

Ønsker du at tage 5htp pille? Sørg for, at du tager en god kvalitet 5htp kosttilskud. Her kan du købe 5htp online med den bedste pris.

Hvad er 5HTP

5Hydroxytryptophan (5HTP) er et kemikalie, kroppen gør fra tryptophan (en essentiel aminosyre, som du får fra mad). Efter tryptofan omdannes til 5htp, er den kemiske ændret til et andet kemisk stof kaldet serotonin (en neurotransmitter, som sender signaler mellem hjerneceller). 5HTP kosttilskud hjælpe med at rejse serotonin-niveauet i hjernen. Da serotonin hjælper med at regulere humør og adfærd, kan 5htp have en positiv effekt på søvn, humør, angst, appetit, og smerte sensation.

Fordele ved 5HTP

Ikke overraskende, tyder på, at 5htp kan være effektiv samt. Nylige undersøgelser har vist, at forhøjede niveauer af serotonin – opnået ved at supplere med 5htp – kan hjælpe genskabe sunde søvn mønstre i mennesker med kroniske søvnforstyrrelser. Serotonin har endda vist sig at hjælpe med at lette tilbagetrækning fra hypnotiske lægemidler.

En af serotonin metaboliske veje fører direkte til melatonin, almindeligt anerkendt i dag som det hormon ansvarlig for vores wake-søvn cyklus. Ved at øge din niveauer af serotonin med 5htp, er du dermed også øge dine niveauer af melatonin – men sandsynligvis ikke tilstrækkeligt til en avanceret søvn formulering, hvilket er grunden til, anbefales yderligere melatonin. Melatonin har også vist sig at forbedre immunforsvaret, for at forbedre stressinduceret immundepression, og at være gavnlig for en lang liste af degenerative sygdomme.

Dosering af 5HTP

For at forbedre søvn, er det almindeligt anbefales at tage 5htp 30 minutter før sengetid, som bortset fra at producere serotonin, 5htp producerer også Melatonin, som er en søvndyssende hormon. Den sædvanlige dosis er enten en 50 mg eller 100 mg tablet. Virkningerne af at tage 5htp kan mærkes inden for 10 til 30 minutter.

Prøv at købe 5htp som også indeholder vitamin B6, som Vit B6 er nødvendig for 5htp omdannelse til serotonin.

Meget højere doser synes at være nødvendig for vægttab og reducere migræne. Doser på op til omkring 900 mg en dag synes at være bredt rapporteret.

5htp er normalt tolereres meget bedre end traditionelle antidepressiva. Overskydende 5HTP menes at blive metaboliseret og udskilles, især når det tages med vitamin B6.

Hvor kan jeg købe 5htp Online

Som altid, dele med din læge og apotek alle recept, ikke-receptpligtige, ulovligt, rekreative, urte, ernæringsmæssige, eller kosten medicin du tager. På grund af 5htp engagement med produktion af serotonin, bør du være forsigtig, hvis tager medicin, der øger niveauet af serotonin i kroppen.

Du kan 5htp online på officielle hjemmeside. Vel vidende, at det er støttet med nogen risiko, intet besvær 30-dages pengene tilbage garanti. Besøg den officielle hjemmeside nu og få særlige tilbud!

De bedste måder at købe 5htp online