De bästa sätten att köpa 5HTP nätet

Vill du ta 5HTP piller? Se till att du tar god kvalitet 5HTP tillskott. Här kan du köpa 5HTP nätet med bästa pris.

Vad är 5HTP

5Hydroxytryptophan (5HTP) är en kemikalie som kroppen gör från tryptofan (en essentiell aminosyra som du får från mat). Efter tryptofan omvandlas till 5HTP, den kemiska ändras till en annan kemikalie som kallas serotonin (en signalsubstans som förmedlar signaler mellan hjärnceller). 5HTP kosttillskott bidra till att höja serotoninnivåerna i hjärnan. Eftersom serotonin hjälper till att reglera humör och beteende, kan 5HTP ha en positiv effekt på sömn, humör, ångest, aptit och smärta sensation.

Fördelar med 5HTP

Inte överraskande, tyder allt på att 5HTP kan vara effektivt också. Nyligen genomförda studier har visat att förhöjda nivåer av serotonin – som erhållits genom att komplettera med 5HTP – kan bidra till att återupprätta friska sömnmönster hos personer med kroniska sömnstörningar. Serotonin har även visat sig hjälpa till att lindra tillbakadragande från hypnotiska droger.

En av serotonin metabola vägar leder direkt till melatonin, allmänt erkänt idag som det hormon som ansvarar för vår wake-sömncykel. Genom att öka dina nivåer av serotonin med 5HTP, du därmed också öka dina nivåer av melatonin – men förmodligen inte tillräckligt för en avancerad sömn formulering, varför ytterligare melatonin rekommenderas. Melatonin har också befunnits förbättra immunförsvaret, för att hjälpa till att förbättra stressinducerad immundepression, och för att vara till nytta för en lång lista av degenerativa sjukdomar.

Dosering av 5HTP

För att förbättra sömnen, är det allmänt rekommenderas att ta 5HTP 30 minuter innan du går till sängs, som bortsett från att producera Serotonin, 5HTP producerar också Melatonin, som är ett sömnframkallande hormon. Den vanliga dosen är antingen en 50 mg eller 100 mg tablett. Effekterna av att ta 5HTP kan kännas inom 10 till 30 minuter.

Försök att köpa 5HTP som också innehåller vitamin B6, som Vit B6 behövs för 5HTP omvandling till serotonin.

Mycket högre doser verkar krävas för viktminskning och för att minska migrän. Doser på upp till omkring 900 mg per dag verkar vara allmänt rapporterats.

5HTP brukar tolereras mycket bättre än traditionella antidepressiva medel. Överskott 5HTP tros vara metaboliseras och utsöndras, särskilt när det tas med vitamin B6.

Var kan man köpa 5HTP Online

Som alltid, dela med din läkare och apotekare alla receptbelagda, receptfria, olagligt, fritids, naturläkemedel, näringsmässiga eller kost läkemedel du tar. På grund av 5HTP engagemang med produktion av serotonin, bör du vara försiktig om du tar mediciner som ökar nivåerna av serotonin i kroppen.

Du kan 5htp online på officiella hemsida. Att veta att det är backas upp utan risk, inget krångel 30-dagars pengarna tillbaka garanti. Besök den officiella hemsidan nu och få specialerbjudanden!

De bästa sätten att köpa 5HTP nätet