Cele mai bune moduri de a cumpăra 5HTP on-line

Doriți să luați 5HTP pastila? Asigurați – vă că luați suplimente 5htp de bună calitate. Aici puteți cumpăra 5HTP on – line cu cel mai bun pret.

Ce este 5HTP

5Hydroxytryptophan (5HTP) este un produs chimic care organismul face din triptofan (un aminoacid esential de acid pe care le obține din alimente). Dupa ce triptofan este convertit în 5HTP, produsul chimic este schimbat într-o altă substanță chimică numită serotonina (un neurotransmitator care relee semnale intre celulele creierului). 5htp suplimente alimentare ajuta la cresterea nivelului de serotonina din creier. Din moment ce serotonina ajuta la reglarea starea de spirit si de comportament, 5HTP poate avea un efect pozitiv asupra somnului, starea de spirit, anxietate, poftei de mâncare, și senzație de durere.

Beneficiile de 5HTP

Fara a fi surprinzator, dovezile sugereaza ca 5HTP pot fi eficiente, de asemenea. Studii recente au aratat ca nivelurile de serotonina a crescut – obținute prin completarea cu 5HTP – poate ajuta restabili modele de somn sanatos la persoanele cu tulburari de somn cronice. Serotonina a fost chiar dovedit a ajuta la retragerea de la ușurința hipnotic de droguri.

Unul dintre cai metabolice serotonins duce direct la melatonina, recunoscut pe scară largă în prezent ca hormonul responsabil pentru ciclul nostru Wake-somn. Prin cresterea nivelul de serotonina cu 5HTP, te astfel, crescând, de asemenea, nivelul de melatonina – dar, probabil, nu este suficient pentru o formulare de somn avansat, motiv pentru care se recomandă melatonina suplimentară. Melatoninei a fost constatat, de asemenea pentru a imbunatati functiile sistemului imunitar, pentru a ajuta la îmbunătățirea imunodepresia indusă de stres, și de a fi benefică pentru o lungă listă de boli degenerative.

Dozarea de 5HTP

Pentru imbunatatirea somnului, este larg recomandat să luați 5htp 30 de minute înainte de a merge la culcare, ca și în afară de producerea de serotonină, 5HTP produce, de asemenea, Melatonina, care este un hormon care induce somnul. Doza uzuală este fie o tabletă de 50 mg sau 100 mg. Efectele administrării 5HTP pot fi simțite în termen de 10 până la 30 de minute.

Încercați să cumpere 5HTP, care conține, de asemenea, vitamina B6, după cum este necesar vit B6 pentru 5HTP conversia in serotonina.

doze mult mai mari par a fi necesare pentru pierderea in greutate si de a reduce migrenele. Dozări de până la aproximativ 900 mg pe zi, par a fi raportate pe scară largă.

5HTP este de obicei mult mai bine tolerat decat antidepresive traditionale. Excesul 5HTP este considerat a fi metabolizată și excretată, mai ales daca este luat cu vitamina B6.

De unde cumpăr? 5HTP Online

As always, share with your doctor and pharmacist all prescription, non-prescription, illegal, recreational, herbal, nutritional, or dietary drugs you’re taking. Because of 5HTP’s involvement with the production of serotonin, you should be careful if taking medications that increase levels of serotonin in the body.

You can 5HTP online at official website. Knowing that it’s backed with no risk, no hassle 30-day money back guarantee. Visit the official website now and get special deals!

Cele mai bune moduri de a cumpăra 5HTP on-line