Cel mai bun mod de a evita pastile false 5htp

5HTP primi autentic cu cel mai bun pret! Citiți această recenzie sub aproximativ serotoninei și veți găsi calea de a evita pastile 5htp false .

5htp Cele mai bune Opinii

5HTP este precursorul serotoninei, neurotransmițătorul uneori touted a fi responsabil pentru fericire. Serotonina este parțial responsabil pentru controlul starea de spirit și comportamentul, astfel încât nivelurile de serotonina in crestere ar putea ajuta să piardă în greutate prin schimbarea comportamentelor tale alimentare.

5HTP este un mod simplu de a creste nivelul de serotonina creier ocolind etapa de limitare a vitezei, iar utilizatorii culege fie recompense sau pericolele legate de creșterea serotoninei cerebrale. Atunci cand mananci alimente care contin triptofan de aminoacizi, corpul tau foloseste o parte din ea pentru a face 5-hidroxitriptofan, sau 5HTP, un produs chimic care este de asemenea disponibil sub formă de supliment. 5HTP transformă în serotonina, un neurotransmitator important in creier.

Beneficiile pentru sănătate ale 5HTP

Promovarea somn sănătos. Astăzi, mulți oameni suferă de tipare neregulate de dormit, de multe ori din cauza vietii stresante pe care le trăiesc. Suplimentele Melatonina pot fi folosite, dar, la fel ca serotonina, Melatonina are o capacitate limitată de a trece peste din intestin în fluxul sanguin și apoi din sânge în creier. 5HTP este un precursor al melatoninei și pot trece ușor bariera hemato-encefalică, ceea ce face posibil mai eficient decât suplimentele de melatonina în promovarea somn sănătos

Cercetarea în sprijinirea nivelului de stres sănătos. Un studiu recent a constatat că utilizarea 5HTP ar putea avea potențialul de a fi utilizate pentru a sprijini nivelul de stres sănătos. Voluntarii au primit doze de 5HTP au fost observate pentru a reacționa pozitiv în ameliorarea sentimentelor de anxietate, in timp ce subiectii de control nu a găsit nici o schimbare.

Starea de spirit-lift. Unele substanțe chimice care elibereaza serotonina sunt folosite pentru a provoca un sentiment intens de a fi ridicat, în timp ce altele care impiedica creierul de rupere jos serotonina sau de a scoate-l din sinapsa sunt folosite pentru un efect de stare de spirit lift mai subtile.

Doza recomandată de 5HTP

Pentru că 5HTP este un supliment nereglementat, există puține orientări valabile pentru punct de vedere științific dozele adecvate.

Pentru depresie, doza recomandată de 5HTP este de 150 miligrame (mg) la 300 mg pe zi.

Pentru sindromul de fibromialgie primar, doza recomandată este de 100 mg, de trei ori pe zi timp de o lună.

Pentru alte utilizări, discutați cu medicul dumneavoastră sau urmați recomandările producătorului.

Doza de Pierdute 5HTP

Dacă ați omis o doză de 5HTP, încercați să-l luați imediat ce vă amintiți. Cu toate acestea, în cazul în care este aproape timpul pentru următoarea doză, săriți peste doza omisă și reluați administrarea regulată programată. Nu dublu pe doze pentru a compensa o doză uitată.

5HTP nu ar trebui să fie luate cu orice medicament neurologice care a fost prescris pentru scopuri cognitive, antidepresive sau alte excepția cazului în care eliminate de un medic. Acest lucru este cel mai important pentru utilizarea SSRI, în care combinația cu 5HTP este potențial letală.

Efecte secundare și avertismente

5HTP este un supliment sigur dietetic pentru a utiliza ca o stare de spirit-rapel și pentru a ajuta la reducerea apetitului. Efectele secundare pot include arsuri la stomac, dureri de stomac, și greață. Nu depășiți doza recomandată. Nu luați 5HTP dacă utilizați medicamentele prescrise, mai ales nu cu ISRS deoarece combinația poate fi fatală.

Cum se poate evita pastilele 5htp false

5HTP este adus la tine de un nume care este de încredere în afaceri. Cu o dieta sanatoasa si activitatea fizica, ar trebui să experimenteze beneficiile acestui supliment. Cu garanție de bani înapoi, nu ai nimic de a pierde in greutate.

Cumpăra 5HTP la site – ul oficial este cel mai bun mod de a evita pastile 5htp false . Există, cu discount regulate oferă site – ul oficial disponibile, care vă va ajuta să obțineți acest produs pentru un cost mai ieftin.

Cel mai bun mod de a evita pastile false 5htp