Beste stedet å kjøpe 5HTP online

Ønsker du å kjøpe 5htp piller på nettet? Du vil få rabatt hvis du kjøper dem i dag! Støtt din immunsystem er en av 5htp supplement fordeler.

Hva er 5HTP

5Hydroxytriptan, bedre kjent som 5HTP, er et supplement som noen mennesker bruker i et forsøk på å støtte deres psykiske helse og immunforsvar. 5HTP har vært brukt i en rekke tilstander som innbefatter angst, forskjellige søvnforstyrrelser, hyperaktivitetsforstyrrelser med, cerebellar ataksi, depresjon, primær fibromyalgi-syndrom, og migrene.

5HTP er et naturlig forekommende kjemisk i kroppen og er en byggekloss til serotonin, som er en nevrotransmitter som bidrar til moderat overføring av signaler mellom nerveceller. Lave nivåer av serotonin antas å bidra til depresjon.

Helsemessige fordeler av 5HTP

Mye brukt til å hjelpe med fedme (slanking), PMS, migrene, depresjon, angst, søvnløshet og vanedannende atferd. 5 HTP øker produksjonen av serotonin. Serotoninnivået i nervesystemet er avgjørende for så mange aspekter av vårt daglige liv. Serotonin er ansvarlig for følelsen av velvære, trivsel og for normale søvnmønster. Fedme, PMS, migrene, depresjon, angst, søvnløshet og vanedannende adferd har alle vært forbundet med lave nivåer av serotonin. Serotonin spiller en viktig rolle i å kontrollere sinne, aggresjon, kroppstemperatur, humør, søvn, seksualitet, appetitt og metabolisme, samt stimulere oppkast.

Det er antatt hektisk moderne livsstil med stress og dårlige matvaner senker serotonin i kroppen. Det er kjent at irritabilitet, aggresjon, utålmodighet, angst og bekymring føre til at kroppen til å frigjøre serotonin. Dette serotonin må deretter fornyes av kroppen fra maten du spiser. Men serotonin ikke finnes i store mengder i de fleste dietter slik at kroppen har for å gjør det selv fra matvarer som inneholder L-tryptofan, som for eksempel sjokolade, havre, bananer, tørket datoer, melk, yoghurt, cottage cheese, kjøtt, fisk, kalkun , kylling, sesamfrø, kikerter og peanøtter. Mange derfor krever de matvarer listet (fett og karbohydrater), spesielt når stresset, forårsaker vektøkning, depresjon, hodepine og muskelsmerter.

Bivirkninger av 5HTP

Livstruende bivirkninger er ikke rapportert med å ta 5HTP for vekttap eller noen av de andre målene er kjent for å bli aktivert av bruken. Imidlertid, kvalme, diaré, forstoppelse, redusert libido, og mareritt er rapportert. Det anbefales sterkt at tillegget bli tatt for korte perioder av gangen. En god indikasjon på riktig tid til å midlertidig avbryte bruken er når bivirkninger eskalere. Eksempler på dette er en økning i forekomst av mareritt eller en følelse av økt søvnighet i løpet av dagen.

Er 5HTP Sikker

Fordi det er et naturlig forekommende stoff i kroppen, er 5HTP meste trygt for kortsiktig bruk (opptil 12 uker). Men de med eksisterende gastrointestinale problemer bør være forsiktige og snakke med en lege, som det finnes rapporter om gastrointestinale bivirkninger, inkludert kvalme, oppkast, magesmerter og diaré.

Unngå å ta dette tillegget hvis du allerede tar antidepressiva eller ser en psykisk helse spesialist for alvorlig depresjon eller bipolar lidelse. 5HTP har vært kjent for å øke selvmordstanker.

Når du starter, prøv å lette kroppen din til å ta 5HTP ved å ta en liten dose. Begynn med 50mg doser tre ganger per dag. Ta det 20-30 minutter før måltider. Hvis du ikke tror 50 mg arbeider, snakke med legen din om potensielt øke dosen.

Selv om det kan ta noen uker å virkelig føle en forskjell, bør du ikke ta tilskudd lenger enn 12 uker. Hvis du er gravid av amming, bør du ikke bruke 5HTP.

Hvor kjøpe 5HTP

Ikke bry deg om å ta risiko for helsen din ved hjelp av lavere kvalitet, og prøve 5htp at med alle sine fantastiske fordeler er tilgjengelig. Bestem deg nå, enten du foretrekker å bruke kosttilskudd eller ikke.

Du kan finne 5HTP med best pris på offisielle hjemmeside. Framstilling tilby et produkt som du kan stole på. 5HTP er en liten pakke som inneholder kraftige piller som er ment å gi deg en 30-dagers pengene tilbake-garanti. Inneholder 60 kapsler i en flaske, vil 5HTP gi deg bygge blokk til serotonin

Beste stedet å kjøpe 5HTP online