Beste måten å unngå falske 5htp piller

Få ekte 5HTP med best pris! Les denne anmeldelsen nedenfor om serotonin og du vil finne den måten å unngå falske 5htp piller .

5HTP Beste Anmeldelser

5HTP er forløperen til serotonin, signalstoffet noen ganger spioneringen å være ansvarlig for lykke. Serotonin er delvis ansvarlig for å kontrollere humør og atferd, så øker serotoninnivået kan hjelpe deg å miste vekt ved å endre spiseatferd.

5HTP er en enkel måte å øke hjernens serotoninnivået ved å omgå den hastighetsbegrensende trinn, og brukere høste enten belønning eller farene ved økt hjernen serotonin. Når du spiser mat som inneholder aminosyren tryptofan, bruker kroppen din noe av det å gjøre 5-hydroxytryptophan, eller 5HTP, et kjemikalie som er også tilgjengelig i supplement form. 5HTP konverterer til serotonin, en viktig neurotransmitter i hjernen.

Helsemessige fordeler av 5HTP

Fremme av sunn søvn. Mange mennesker i dag lider av uregelmessig søvnmønster, ofte på grunn av stressende liv som du lever. Melatonin kan brukes, men som med serotonin, har Melatonin begrenset evne til å krysse over fra tarmen inn i blodstrømmen og deretter fra blodet inn i hjernen. 5HTP er en forløper for melatonin, og kan enkelt krysse blod-hjerne barrieren, noe som gjør det muligens mer effektivt enn melatonin kosttilskudd i markedsføringen av sunne søvnmønster

Forskning på å støtte sunne stressnivå. En nylig undersøkelse viser at bruk av 5HTP kan ha potensial til å bli brukt for å støtte sunn stressnivå. Frivillige gitt doser av 5HTP ble sett til å reagere positivt på lindring av følelser av angst, mens kontrollpersoner fant ingen endring.

Mood-lift. Noen kjemikalier som frigjør serotonin brukes til å forårsake en intens følelse av å være høy, mens andre som hindrer hjernen fra å bryte ned serotonin eller fjerne den fra synapse brukes til en mer subtil stemning ning effekt.

Anbefalt dosering av 5HTP

Fordi 5HTP er en uregulert supplement, er det få vitenskapelig gyldige retningslinjer for riktig dosering.

For depresjon, er en anbefalt dose av 5HTP 150 milligram (mg) til 300 mg per dag.

For primær fibromyalgi syndrom, er en anbefalt dose 100 mg tre ganger daglig i en måned.

For annen bruk, snakk med legen din eller følge produsentens anbefalinger.

Savnet dose 5HTP

Hvis du glemmer en dose av 5HTP, prøv å ta den så snart du husker det. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gjenoppta vanlig dosering planlagt. Ikke dobbelt opp på doser som erstatning for en glemt dose.

5HTP bør ikke tas med nevrologisk stoff som er skrevet ut til antidepressive eller andre kognitive formål med mindre klarert av en lege. Dette er meget viktig for SSRI bruk, karakterisert ved kombinasjonen med 5HTP er potensielt dødelig.

Bivirkninger og advarsler

5HTP er et trygt kosttilskudd for å bruke som en stemning-booster og bidra til å redusere appetitten. Bivirkninger kan være halsbrann, magesmerter og kvalme. Ikke overskrid den anbefalte doseringen. Ikke ta 5HTP hvis du bruker reseptbelagte medisiner, spesielt ikke med SSRI som kombinasjonen kan være dødelig.

Hvordan unngå Fake 5htp piller

5HTP er brakt til deg av et navn som er klarert i virksomheten. Med et sunt kosthold og fysisk aktivitet, bør du oppleve fordelene med dette tillegget. Med pengene-tilbake-garanti, har du ingenting å tape vekt.

Kjøpe 5HTP på den offisielle nettsiden er den beste måten å unngå falske 5htp piller . Det er vanlig rabatt tilbud tilgjengelig offisielle hjemmeside, som vil hjelpe deg å få dette produktet for en billigere pris.

Beste måten å unngå falske 5htp piller