Begrijpen over 5HTP bijwerkingen

Wilt u proberen 5HTP supplement? Als je klaar bent om te proberen 5-HTP bent, is het belangrijk om te weten over 5HTP bijwerkingen voordat u bestellen.

Wat is 5HTP

Serotonine is een van de belangrijkste neurotransmitters in geluk en anti-depressie. 5-HTP is een verbinding die wordt omgezet in serotonine in de hersenen. 5-HTP is een eenvoudige manier om de hersenen serotonine te verhogen door het omzeilen van de snelheidsbeperkende stap, en de gebruikers profiteren van ofwel de beloning of de gevaren van verhoogde hersenen serotonine.

Voordelen van 5HTP

Het is bekend dat slapeloosheid is leeftijdsgebonden. Slaapstoornissen kan worden geassocieerd met belangrijke medische, psychologische en sociale stoornissen. Naast vermoeidheid, kan slaapgebrek leiden tot verslechtering van het geheugen, stemming en het immuunsysteem, evenals angst, depressie en stress. Voedingssupplementen met 5-HTP, melatonine, valeriaan, en choline te verlichten deze problemen op door je te helpen bij het verkrijgen van een goede nachtrust’s.

Hoe werkt HTP Work

Het lichaam maakt 5-HTP nature uit tryptofaan en daarna omzet in serotonine. Deze neurotransmitter heeft vele krachtige effecten op de hersenen. Niet alleen het verbeteren van stemming, maar onderdrukt ook honger en helpt om gewichtstoename te beteugelen.

Artsen raden het nemen van een 5-HTP supplement in plaats van een serotonine-supplement, omdat 5-HTP kan toegang krijgen tot de hersenen uit de bloedbaan, terwijl serotonine kan niet. Om toegang tot de hersenen, wordt chemicaliën en verbindingen om de bloed-hersenbarrière, die toegang verleent tot de hersenen. Daarom zou u een supplement dat die barrière kan passeren, zoals 5-HTP nemen, teneinde serotonine in de hersenen te verhogen.

Serotonine verhogen uw honger vermindert en je voelt je sneller verzadigd zonder het gevoel de noodzaak om je voedselinname te beperken. Een studie wees uit dat vrouwen aten minder koolhydraten, zonder zelfs maar te proberen.

5HTP Side Effects

Brandend maagzuur, gas, of een opgeblazen gevoel.

Afname van of gebrek aan eetlust.

Maag ongemak of pijn.

Diarree, misselijkheid of braken.

Ernstige bijwerkingen van 5-HTP

Eosinofilie myalgie syndroom, een aandoening waarbij een persoon plotselinge en hevige spierpijn, krampen, moeite met ademhalen kan hebben, en zwelling in het lichaam. Hoewel zeldzaam, kan deze voorwaarde enkele maanden duren om te verschijnen.

Een bloedziekte bekend als asymptomatische eosinofilie, waarbij hogere dan normale niveaus van specifieke witte bloedcellen die eosinofielen in het bloed. Deze aandoening kan in het algemeen alleen worden opgespoord door middel van laboratoriumanalyse omdat de patiënten met deze aandoening zelden symptomen.

Waar te koop 5HTP

5HTP wordt u aangeboden door een naam die wordt vertrouwd in het bedrijf. Met een lichamelijke activiteit, moet u de voordelen van dit supplement te ervaren. Vind 5HTP op de officiële website van het bedrijf. De officiële site zal u helpen eventuele oplichting of nep-producten te voorkomen. Plus, er zijn regelmatig korting aanbiedingen beschikbaar officiële website, die u zal helpen dit product te krijgen voor een goedkopere prijs.

Begrijpen over 5HTP bijwerkingen