Bedste sted at få 5htp rabat med top kvalitet

Her kan du købe 5htp rabat med top kvalitet. 5htp er forstadiet til serotonin, neurotransmitteren undertiden udråbt til at være ansvarlig for lykke.

Hvad er 5HTP

5HTP er skabt fra en type af aminosyrer, der er naturligt forekommende, og at fungere som et metabolisk mellemprodukt i skabelsen af ​​serotonin og melatonin. De fås som et kosttilskud, og der er mange tilfælde, hvor de er blevet anvendt som et antidepressivt middel, søvn støtte og en appetitnedsættende.

Fordele ved 5HTP

De mest almindeligt ordineret antidepressiv medicin, selektive serotonin reuptake hæmmere, menes at virke ved at øge serotonin-niveauet. Når tilstrækkelig serotonin er tilgængelig, bliver noget af det omdannet til din krops naturlige søvn hormon melatonin.

Melatonin styrer din døgnrytme og signaler til din krop, når det er tid til at begynde at winding for søvn. Melatonin er et potent antioxidant, anti-inflammatorisk, og immunsystemet booster, der er særligt beskyttende af hjernen. Uventet, melatonin fungerer også som en imponerende naturlig antidepressivum.

5HTP kosttilskud klarede sig lidt bedre for søvnløshed. 5htp faldt den nødvendige tid til at komme til at sove og faldt antallet af natlige opvågninger.

Hvordan HTP Work

Kroppen gør 5htp naturligt fra tryptophan og derefter, konverterer det til serotonin. Denne neurotransmitter har mange stærke virkninger på hjernen. Ikke alene det forbedre stemningen, det også undertrykker sult og hjælper med at dæmme op for vægtøgning.

Physicians suggest taking a 5HTP supplement instead of a serotonin supplement because 5HTP can access the brain from the bloodstream, while serotonin cannot. In order to access the brain, chemicals and compounds will have to access the blood brain barrier, which grants access to the brain. Therefore, you would need to take a supplement that can cross that barrier, like 5HTP, in order to increase serotonin levels in the brain.

As serotonin levels increase your hunger diminishes and you feel satiated faster without feeling the need to restrict your food intake. One study found that women ate less carbs without even trying.

Recommended Dosage of 5HTP

Because 5HTP is an unregulated supplement, there are few scientifically valid guidelines for proper dosages.

For depression, a recommended dose of 5HTP is 150 milligram (mg) to 300 mg per day.

For primær fibromyalgi syndrom, en anbefalet dosis er 100 mg, tre gange om dagen i en måned.

For andre anvendelser, tale med din læge eller følg producentens anbefalinger.

Bivirkninger af 5htp Pills

5htp alene er til rådighed for dem, der ikke ønsker at bruge det i en formulering. Generelt er det har få eller ingen bivirkninger. På grund af de mange fordele, 5htp kan tilbyde, men flere avancerede formuleringer giver en række muligheder for mennesker med forskellige personlige behov.

Sådan køber 5htp Discount

Du kan få 5htp rabat på officielle site. Køb 5htp på officielle hjemmeside er den bedste måde at undgå 5htp fidus! Nedenfor kan du få speciel pris med en overkommelig pris. Fremstillingen tilbyder også hurtig shipping. Nyd din shopping!

Bedste sted at få 5htp rabat med top kvalitet