Bästa stället att köpa 5HTP nätet

Vill du köpa 5HTP piller på nätet? Du kommer att få rabatt om du köper dem i dag! Stötta ditt immunförsvar är en av 5HTP komplettera fördelar.

Vad är 5HTP

5Hydroxytriptan, mer känd som 5HTP, är ett tillägg som vissa människor använder i ett försök att stödja deras mentala hälsa och immunsystemet. 5HTP har använts för en mängd olika tillstånd inklusive ångest, olika sömnstörningar, hyperaktivitet störningar, cerebellär ataxi, depression, primär fibromyalgi syndrom och migrän.

5HTP är en naturligt förekommande substans i kroppen och är en byggsten till serotonin, som är en signalsubstans som hjälper måttlig överföring av signaler mellan nervcellerna. Låga nivåer av serotonin tros bidra till depression.

Hälsofördelar 5HTP

Används ofta för att hjälpa till med fetma (bantning), PMS, migrän, depression, ångest, sömnlöshet och beroendeframkallande beteende. 5 HTP ökar produktionen av serotonin. Serotoninnivåerna i nervsystemet är avgörande för så många aspekter av vårt dagliga liv. Serotonin är ansvarig för känslor av välbefinnande, tillfredsställelse och normal sömnmönster. Fetma, PMS, migrän, depression, ångest, sömnlöshet och beroendeframkallande beteende är allt förknippat med låga nivåer av serotonin. Serotonin spelar en viktig roll i kontrollen av ilska, aggression, kroppstemperatur, humör, sömn, människans sexualitet, aptit och ämnesomsättning, samt stimulera kräkningar.

Det är tänkt den hektiska moderna livsstil stress och dåliga matvanor sänker serotoninnivåerna i kroppen. Det är känt att irritabilitet, aggression, otålighet, ångest och oroande orsak kroppen att släppa serotonin. Denna serotonin behöver då fyllas av kroppen från den mat du äter. Men serotonin inte finns i stora mängder i de flesta dieter så att kroppen måste gör det själv från livsmedel som innehåller L-tryptofan, såsom choklad, havre, bananer, torkade dadlar, mjölk, yoghurt, keso, kött, fisk, kalkon , kyckling, sesam, kikärter och jordnötter. Många människor längtar därför de livsmedel som förtecknas (fett och kolhydrater), särskilt när du är stressad, orsakar viktökning, depression, huvudvärk, och muskelvärk.

Biverkningar av 5HTP

Livshotande biverkningar har inte rapporterats med att ta 5HTP för viktminskning eller någon av de övriga målen är kända för att aktiveras genom dess användning. Emellertid, illamående, diarré, förstoppning, minskad libido, och mardrömmar har rapporterats. Det rekommenderas starkt att tillägget tas under korta perioder. En bra indikation på rätt tid att tillfälligt sluta använda är när biverkningar eskalera. Som exempel kan nämnas en ökning av förekomsten av mardrömmar eller en känsla av ökad sömnighet under dagen.

Är 5HTP Safe

Eftersom det är en naturligt förekommande substans i kroppen, är 5HTP mestadels säker för kortvarig användning (upp till 12 veckor). Dock bör de med befintliga gastrointestinala problem vara försiktig och tala med en läkare, eftersom det finns rapporter om gastrointestinala biverkningar, inklusive illamående, kräkningar, buksmärta och diarré.

Undvik att ta detta tillägg om du redan tar antidepressiva eller ser en psykisk hälsa specialist för svår depression eller bipolär sjukdom. 5HTP har varit känt för att öka självmordstankar.

Vid start, försök att underlätta din kropp till att ta 5HTP genom att ta en liten dos. Börja med 50mg doser, tre gånger per dag. Ta det 20-30 minuter före måltid. Om du inte tror 50 mg fungerar tala med din läkare om potentiellt öka dosen.

Även om det kan ta några veckor att verkligen känna en skillnad, ska du inte ta tillägget längre än 12 veckor. Om du är gravid amning, bör du inte använda 5HTP.

Var kan man köpa 5HTP

Bry dig inte om att ta risker för din hälsa med hjälp av lägre kvalitet och försöka 5HTP att med alla dess fantastiska fördelar finns. Bestäm nu, oavsett om du föredrar att använda kosttillskott eller inte.

Du kan hitta 5HTP med bästa pris på officiella hemsida. Tillverkningen erbjuda en produkt som du kan lita på. 5HTP är ett litet paket som innehåller kraftfulla piller som är avsedda att ge dig en 30-dagars pengarna tillbaka garanti. Innehållande 60 kapslar i en flaska, kommer 5HTP ge dig byggsten till serotonin

Bästa stället att köpa 5HTP nätet