Alege o pastila de control al apetitului juridic pentru a arde grasimi

Supliment 5HTP a câștigat popularitate în creștere pentru o serie de motive variate pe scară largă. Este un legal de control al apetitului supliment? Funcționează pentru organism?

Ce este 5HTP

5HTP (5Hydroxytryptophan) este o substanță naturală derivată din păstăile de semințe de Griffonia Simplicifolia, o plantă medicinală din Africa de Vest. La om, 5HTP este precursorul nutritiv imediat neurotransmițătorului serotonină.

Acest lucru înseamnă că 5HTP transformă direct în serotonină din creier. Serotonină are multe funcții profund importante, inclusiv un rol in somn, pofta de mancare, de memorie, de invatare, reglare a temperaturii, starea de spirit, comportamentul sexual, funcția cardiovasculară, contracția musculară, și reglarea sistemului endocrin.

5HTP este cel mai bun pilula de control Apetitul

nivelurile de serotonină par să joace un rol important în poftei de mâncare și, prin urmare, controlul greutății. O dieta saraca in triptofan pare sa conduca la un nivel scazut de creier serotonina, care, la rândul său, rezultate din creier de detectare de foame și prin stimularea apetitului. Rolul 5HTP în creșterea nivelului de serotonina creează un sentiment de satietate, ceea ce poate duce la un apetit redus și, în consecință, pierderea în greutate.

Unele studii indica faptul că atunci când sunt luate înainte de mese, 5HTP poate duce la un sentiment mai rapid de satietate. Într-un studiu 1989 italian de 19 de femei supraponderale, cu un indice de masa corporala (IMC) intre 30 si 40, femeile au primit fie de 8 mg de 5HTP per kg de greutate corporală sau placebo, inainte de mese, timp de cinci săptămâni. Nu există restricții alimentare au fost prescrise, astfel incat cercetatorii ar putea evalua efectul 5HTP în reducerea apetitului și promovarea pierdere în greutate, fără nici un efort conștient de a interzice anumite alimente.

Cantitatea medie de pierdere în greutate în timpul perioadei de 5 saptamani de suplimentarea 5HTP a fost un pic mai mult de 3 lire sterline, comparativ cu mai puțin de 1 lira de pierdere în greutate totală în timpul perioadei placebo. Femeile care iau 5HTP simțit plin mai repede decât cei care au luat placebo și, ca urmare, a redus dramatic aportul caloric. Studiile ulterioare au limitat materiile la recomandările dietetice specifice.

Într-un studiu dublu-orb, în ​​1991, de asemenea, în Italia, 14 femei supraponderale, cu un indice de masa corporala intre 30 si 40 si o tendinta de a manca prea mult, au primit fie 300 mg de 5htp sau placebo, 30 de minute inainte de masa pentru un studiu de 12 săptămâni. Pe parcursul celor șase săptămâni primii nu au existat recomandări dietetice, dar pe parcursul a doua sase saptamani femeile au fost plasate pe o dieta de 1200 de calorii.

Femeile care primesc tratament 5HTP a pierdut în mod colectiv mai mult de 10 de lire sterline, în timp ce femeile care au luat placebo, au pierdut ceva mai mult de două lire sterline, iar toate femeile care iau 5HTP raportat senzatie săturată mai repede decât cei care au luat placebo. Cu toate acestea, unele femei care au primit tratament au raportat o aversiune pentru carne sau alterarea gustului și mirosului, și greață ușoară cea mai experimentată în timpul primelor șase săptămâni ale studiului, care se reducă emisiile în ultimele șase săptămâni.

Într-un studiu 1992 în mod similar, proiectat de același autor de plumb și de evaluare a 28 de subiecți supraponderali cu restricții alimentare pe parcursul a doua perioade de șase săptămâni, cei care au primit 300 mg de 5HTP înainte de fiecare masă a pierdut semnificativ mai mult în greutate decât cei care au luat placebo.

Cei care au luat placebo au avut probleme cu aderarea la dieta restricționată. În schimb, 100 la suta dintre subiectii din grupul de tratament a raportat satietate precoce în timpul primei perioade de șase săptămâni și 90 la suta au raportat același lucru în a doua perioadă de șase săptămâni, astfel, la care aderă dieta restricționată și reducerea aportului caloric.

In plus, deoarece 5HTP reduce pofta de dulciuri relatărilor, și amidon, acesta poate fi utilizat, de asemenea, în a ajuta diabetici să adere la o dietă sănătoasă. Într-un 1998 dublu-orb, controlat cu placebo studiu italian, randomizat, de același autor ca și studiile de mai sus, 25 non-insulino pacienți externi diabetici dependenți supraponderali au primit fie de 750 mg de 5HTP pe zi sau placebo, timp de două săptămâni consecutive, fără restricții dietetice.

Rezultatele de aici, de asemenea, a indicat faptul că pacienții tratați cu 5HTP au scăzut semnificativ aportul zilnic de energie, prin reducerea aportului de carbohidrați și grăsimi, și a redus greutatea corporală a acestora.

Concluzie despre 5HTP

Unele studii au arătat suplimentul este un anti-depresiv eficient și poate ajuta pe oameni în mod similar cu medicamentele prescrise. Alte studii au demonstrat că funcționează pentru a ajuta persoanele cu mancatul in exces. Ei au văzut, de asemenea, rezultate pozitive la persoanele cu fibromialgie, migrene și insomnii. Cu toate că toxicitatea serotoninei nu a fost observată la om cu coingestion de 5HTP si anti-depresive, este recomandat să se consulte medicul dumneavoastră dacă decide să asociați două.

De unde să cumpere 5HTP, Un Apetit juridic de control

Cel mai bun mod de a achiziționa 5HTP la vânzare este de la site-ul oficial, care facilitează achiziția la prețuri accesibile. Ea face acest lucru, fie prin reduceri sau oferte speciale. Economiile sunt asociate cu achiziționarea de cantități mai mari. Garanția gratuit de transport maritim și de bani înapoi este un beneficiu suplimentar de achiziție on-line.

Alege o pastila de control al apetitului juridic pentru a arde grasimi