Ajánlott adagolás 5HTP vegetáriánusok számára

Szeretné megvenni 5HTP piil? 5HTP mondják, hogy elnyomja az étvágyat, de olvasni ezt a felülvizsgálatot, mielőtt elkezdi szedni ajánlott 5HTP vegetáriánusok számára .

Mi 5HTP

5HTP (5Hydroxytryptophan) egy természetben előforduló aminosav, amely készült Griffonia Simplicifolia és a kulcs közbenső lépés a kialakulását mind szerotonin és a melatonin származó triptofán

Mivel 5HTP részt bioszintézisének mind a szerotonin és a melatonin, ennek hatásai közé hangulat-lift és az egészséges alvási szokások. Szerotonin felelős a hangulat-emelő és étvágycsökkentő, miközben melatonin funkciók természetesen az egészséges alvást. A nagy dolog 5HTP hogy képes átjutni a vér-agy gáton, így hatékonyabb, mint a figyelembe tiszta szerotonin.

Előnyei 5HTP

Az egyik a szerotonin anyagcsere utakat vezet közvetlenül a melatonin, széles körben elismert ma a hormon felelős a wake-alvási ciklus. A magasabb szerotonin szint a 5HTP, akkor ezzel is növelve a melatonin – de valószínűleg nem eléggé Egy speciális alvás készítmény, ezért további melatonin ajánlott. A melatonin is tapasztaltuk, hogy javítsa az immunrendszer működését, hogy segítsen javítani a stressz által kiváltott immundepresszió, és előnyös lehet egy hosszú listát a degeneratív betegségek.

Side Effects of 5HTP

Life threatening side effects have not been reported with taking 5HTP for weight loss or any of the other objectives known to be activated by its use. However, nausea, diarrhea, constipation, decreased libido, and nightmares have been reported. It is highly recommended that the supplement be taken for short periods of time.

A good indication of the proper time to temporarily discontinue use is when side effects escalate. Examples include an increase in the incidences of nightmares or a feeling of increased sleepiness throughout the day.

Recommended Dosage of 5HTP for Vegetarians

An effective dose for the majority of the complaints examined sits between 300-900mg per day.

In experimental studies, the average dose described is 200-300mg; which is always divided into three measures throughout the day(5).

The greatest range of dosages is for depression where doses as low as 20mg and as high as 2400mg are used.

Dosages for weight loss are between 300mg and 900mg. However, a more accurate estimate could be made using the approximation of 8mg/ kg of body weight(6).

To aid sleep a dose of 600mg over three measures is deemed best.

Where as for fibromyalgia symptoms, studies are quite consistent and advise a dose of 300mg per day.

Where to Buy 5HTP for Vegetarians

5HTP vegetáriánusok számára  is hozta neked egy nevet, amely megbízható a szakmában. A fizikai aktivitás, akkor tapasztalni az előnyeit ezt a kiegészítést. Keresse 5HTP a cég hivatalos honlapján. A hivatalos honlap segít elkerülni a csalások vagy hamis termékek. Plusz, vannak rendszeres kedvezményt kínál a rendelkezésre álló hivatalos weboldalán, amely segít abban, hogy ezt a terméket egy olcsóbb ár.

Ajánlott adagolás 5HTP vegetáriánusok számára