A legjobb módja, hogy megtalálják 5HTP az Ön országában

5HTP lehet pozitív hatása a alvás, a hangulat, a szorongás és az étvágyat. Olvasd el ezt a cikket, és akkor talál 5HTP az Ön országában megfizethető áron.

Mi 5HTP

5HTP prekurzora a termelés a szerotonin, vagyis ez egy szükséges összetevő annak biokémiai szintézis a szervezetben. 5Hydroxytryptophan (5HTP) egy kémiai, hogy a szervezet triptofán (egy esszenciális aminosav, amit kap az élelmiszer). Miután triptofán alakítjuk 5HTP, a vegyi anyag változik át egy másik kémiai úgynevezett szerotonin (neurotranszmitter, amely közvetíti jeleket az agysejtek között).

5HTP étrendkiegészítők segítenek abban, hogy a szerotonin szintjét az agyban. Mivel a szerotonin segít szabályozni hangulat és a viselkedés, 5HTP lehet pozitív hatása a alvás, a hangulat, szorongás, az étvágy és a fájdalom érzés.

Egészségügyi előnyei 5HTP

Növeli az egészséges alvást. Sokan ma szenved szabálytalan alvási szokások, ami gyakran a stresszes életet, amit él. A melatonin-kiegészítők is használhatók, de, mint a szerotonin, melatonin korlátozott képessége, hogy keresztezzék a bélből a vérbe-stream, majd a vérből az agyba. 5HTP prekurzora a melatonin és könnyen átjut a vér-agy gáton, így valószínűleg hatékonyabb, mint a melatonin-kiegészítők az egészséges alvási szokások

Kutatásokat támogatja az egészséges stressz szintjét. Egy nemrégiben készült tanulmány megállapította, hogy a használata 5HTP volna a lehetőség, hogy lehet használni, hogy támogassák az egészséges stressz-szintjét. Önkéntesek adott dózisú 5HTP látták, hogy pozitívan a mentesség a szorongás, míg a kontroll nem találtak változást.

Hogyan 5HTP Works

Most importantly, 5HTP has been applied to human studies in the treatment of obesity. Clinical trials have supported the positive outcome of weight loss and satiety when 5HTP supplementation was administered. One study concluded that 5HTP reduced the total number of daily calories without the conscience effort to lose weight by any of the female participants.

Average weight loss in this particular study was three pounds over the course of five weeks. A second study involved a six week period without dietary restriction and the second six weeks with the addition of a 1200 calorie diet. There was a marked increase in weight loss of participants taking the supplement versus those given a placebo.

The average weight loss was 10.34 pounds for the former group and 2.28 pounds for the latter group. The conclusion of this study was that 5HTP’s action on the satiety center of the brain caused users to take in fewer calories at meals, hence weight loss occurred.

Negatives Effects of 5HTP

It is important to also consider the negative impacts for 5HTP. While there are currently no ‘serious’ side effects from the use of the supplement, more studies are required to truly tell what the long term side effects are.

Some people experience nausea from taking the supplement. In severe cases people have reported feeling more depressed than they were to start with. You should always talk to your doctor before adding a drug or supplement to your diet to be sure there are no risk factors that you need to consider.

Best Ways to Find 5HTP in Your Country

5HTP étrendkiegészítők segítenek abban, hogy a szerotonin szintjét az agyban. Mivel a szerotonin segít szabályozni hangulat és a viselkedés, 5HTP lehet pozitív hatása a alvás, a hangulat, szorongás, az étvágy és a fájdalom érzés. Az egészséges táplálkozás és a fizikai aktivitás, akkor tapasztalni az előnyeit ezt a kiegészítést.

Szeretné megvenni 5HTP kiegészítő? Akkor találja 5HTP az Ön országában  a hivatalos honlapján. 5HTP hozta neked egy nevet, amely megbízható a szakmában. A pénz-visszafizetési garancia, akkor nincs semmi, hogy lefogy. Keresse 5HTP a cég hivatalos honlapján most!

A legjobb módja, hogy megtalálják 5HTP az Ön országában