A legjobb hely, hogy 5HTP kedvezmény csúcsminőségű

Itt lehet kapni 5HTP kedvezmény a legjobb minőségű. 5HTP az előfutára a szerotonin, a neurotranszmitter néha kikiáltják felelős boldogságot.

Mi 5HTP

5HTP jött létre egy adott típus az aminosavak, amelyek a természetben előforduló, és hogy járnak, mint a metabolikus intermedier a létrehozása szerotonin és a melatonin. Rendelkezésre állnak mint étrend-kiegészítőt és sok esetben, ahol már antidepresszáns, altató és étvágycsökkentő.

Előnyei 5HTP

A leggyakrabban felírt antidepresszánsok, szelektív szerotonin újrafelvétel inhibitorok, úgy véljük, hogy azáltal, hogy növeli a szerotonin szintjét. Amikor a megfelelő szerotonin áll rendelkezésre, egy részét kerül át a szervezet természetes alvási hormon a melatonin.

A melatonin szabályozza a cirkadián ritmus és jeleket a tested, ha itt az ideje, hogy elkezd kanyargós le aludni. A melatonin egy erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő, és immunrendszer erősítő, amely különösen védő az agyban. Váratlanul, melatonin egyben lenyűgöző természeti antidepresszáns.

5HTP kiegészítők jártak egy kicsit jobban az álmatlanság. 5HTP csökkent a szükséges idő, hogy aludni, és csökkent az éjszakai felébredések számának.

Hogyan működik HTP munka

A test teszi 5HTP természetes úton triptofán át, majd alakítja a szerotonin. A neurotranszmitterek olyan sok erős hatással az agyra. Nemcsak, hogy javítja a hangulatot, ez is elnyomja az éhség, és segít, hogy megfékezze a súlygyarapodás.

Physicians suggest taking a 5HTP supplement instead of a serotonin supplement because 5HTP can access the brain from the bloodstream, while serotonin cannot. In order to access the brain, chemicals and compounds will have to access the blood brain barrier, which grants access to the brain. Therefore, you would need to take a supplement that can cross that barrier, like 5HTP, in order to increase serotonin levels in the brain.

As serotonin levels increase your hunger diminishes and you feel satiated faster without feeling the need to restrict your food intake. One study found that women ate less carbs without even trying.

Recommended Dosage of 5HTP

Because 5HTP is an unregulated supplement, there are few scientifically valid guidelines for proper dosages.

For depression, a recommended dose of 5HTP is 150 milligram (mg) to 300 mg per day.

Az elsődleges fibromialgia szindróma, a javasolt dózis 100 mg, napi három alkalommal egy hónapban.

Egyéb célokra, beszéljen orvosával vagy kövesse a gyártó ajánlásait.

Side Effects of 5HTP Pills

5HTP egyedül áll rendelkezésre azok számára, akik nem kívánnak használni egy készítményben. Általánosságban elmondható, hogy kevés, hogy nincs mellékhatása. Mivel a számos előnye, hogy 5HTP kínál, azonban számos fejlett készítmények a sokféle lehetőséget emberek különböző személyes igényeihez.

Hogyan vásároljunk 5HTP kedvezmény

Tudod kap 5HTP kedvezmény a hivatalos oldalon. Vásárlás 5HTP a hivatalos honlapon a legjobb módja annak, hogy elkerüljék 5HTP átverés! Alul kaphat speciális ár megfizethető áron. A gyártás is kínál gyors szállítás. Élvezze a vásárlást!

A legjobb hely, hogy 5HTP kedvezmény csúcsminőségű