5HTP eficiente pentru dieta in mod natural

Dacă vă întrebați dacă există adevăr 5htp pentru dieta, ai ajuns la locul potrivit. Aceasta revizuire vă oferă informații despre 5HTP și rolul său în vărsare de kilogramele in plus nedorite.

Ce este 5HTP

Este posibil să fi auzit de serotonina (sau 5Hydroxytryptamine), care este un neurotransmițător utilizat de sistemul nervos central, și are un rol în multe functions-, inclusiv reglarea somnului, depresie și anxietate. Acesta a fost descris ca fiind un “produs chimic fericit”, datorită relației sale la fericire și wellness.

5HTP este un compus care se transformă în serotonină din creier. Serotonina este unul dintre principalii neurotransmițătorii implicați în fericire și anti-depresie. 5HTP este un mod simplu de a creste nivelul de serotonina creier ocolind etapa de limitare a vitezei, iar utilizatorii culege fie recompense sau pericolele legate de creșterea serotoninei cerebrale.

Beneficiile de 5HTP

Medicamentele antidepresive prescrise cel mai frecvent, inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei, se crede că acționează prin creșterea nivelului de serotonina. Atunci cand serotonina este disponibil suficient, o parte din ea se transformă în somn natural hormon de melatonina al corpului.

Melatonină controleaza ritmul circadian si semnale de la corpul tau atunci când este timpul pentru a începe de lichidare în jos pentru somn. Melatonina este un puternic antioxidant, antiinflamator și rapel sistemului imunitar, care este deosebit de protector al creierului. In mod neasteptat, melatonina, de asemenea, acționează ca un antidepresiv naturale impresionant.

Suplimentele 5htp s-au descurcat un pic mai bine pentru insomnie. 5HTP a scăzut timpul necesar pentru a ajunge la somn și a scăzut numărul de treziri pe timp de noapte.

Cum functioneaza 5HTP pentru dieta

Cel mai important, 5HTP a fost aplicat la studii umane în tratamentul obezității. Studiile clinice au sprijinit rezultatul pozitiv de pierdere in greutate si satietate atunci cand a fost administrat suplimentarea 5HTP. Un studiu a ajuns la concluzia că 5HTP a redus numărul total de calorii pe zi, fără efort conștiință ca să piardă în greutate de oricare dintre participanții de sex feminin.

Pierderea medie in greutate in acest studiu special a fost de trei lire sterline pe parcursul a cinci săptămâni. Un al doilea studiu a implicat o perioada de sase saptamani fara restrictie dietetice și al doilea șase săptămâni, cu adăugarea unei diete 1200 de calorii. A existat o creștere semnificativă a pierderii în greutate a participanților care au luat suplimentul, comparativ cu cei administrat un placebo.

Pierderea medie in greutate a fost de 10,34 de lire sterline pentru fostul grup și 2,28 lire pentru acest din urmă grup. Concluzia acestui studiu a fost că acțiunea 5HTP pe centrul sațietății al creierului cauzate utilizatorilor să ia mai puține calorii la mese, prin urmare, pierderea in greutate a avut loc.

Efectele secundare ale pastilelor 5htp

Numai 5HTP este disponibil pentru cei care nu doresc să-l folosească într-o formulare. În general, acesta are puține să nu are efecte secundare. Din cauza numeroaselor beneficii pe care 5HTP le pot oferi, cu toate acestea, mai multe formulări avansate oferă o serie de opțiuni pentru persoanele cu diferite nevoi personale.

Cel mai bun mod pentru a obține 5HTP pentru dieta

Cu o dieta sanatoasa si activitatea fizica, ar trebui să experimenteze beneficiile acestui supliment. Ca și în cazul oricărui medicament nou, supliment, dieta, este foarte recomandat să se consulte cu medicul dumneavoastră înainte de a lua pastile 5htp.

Găsi 5HTP pentru dieta pe site – ul oficial al companiei. Site – ul oficial va ajuta să evitați orice escrocherii sau produse contrafăcute. Există, cu discount regulate oferă site – ul oficial disponibile, care vă va ajuta să obțineți acest produs pentru un cost mai ieftin. Cu garanție de bani înapoi, nu ai nimic de a arde de grăsime.

5HTP eficiente pentru dieta in mod natural