5HTP Doza recomandată pentru vegetarieni

Doriți să cumpărați 5HTP piil? 5HTP se spune pentru a suprima pofta de mancare, dar citiți această recenzie înainte de a lua recomandat 5HTP pentru vegetarieni .

Ce este 5HTP

5HTP (5Hydroxytryptophan) este un mod natural amino-acid care este fabricat din Griffonia Simplicifolia și este principalul pas intermediar în formarea atât serotonina si melatonina din triptofan

Deoarece 5HTP este implicat în biosinteza atat serotonina si melatonina, efectele sale includ starea de spirit ridicare și promovarea somn sănătos. Serotonina este responsabil pentru starea de spirit-lift și apetitului suprimarea, in timp ce functiile melatonina in mod natural pentru a promova somn sănătos. Mare lucru despre 5HTP este capacitatea sa de a traversa bariera hemato-creier, ceea ce o face mai eficientă decât administrarea de serotonina pura.

Beneficiile de 5HTP

Unul dintre cai metabolice serotonins duce direct la melatonina, recunoscut pe scară largă în prezent ca hormonul responsabil pentru ciclul nostru Wake-somn. Prin cresterea nivelul de serotonina cu 5HTP, te astfel, crescând, de asemenea, nivelul de melatonina – dar, probabil, nu este suficient pentru o formulare de somn avansat, motiv pentru care se recomandă melatonina suplimentară. Melatoninei a fost constatat, de asemenea pentru a imbunatati functiile sistemului imunitar, pentru a ajuta la îmbunătățirea imunodepresia indusă de stres, și de a fi benefică pentru o lungă listă de boli degenerative.

Efecte secundare ale 5HTP

Life threatening side effects have not been reported with taking 5HTP for weight loss or any of the other objectives known to be activated by its use. However, nausea, diarrhea, constipation, decreased libido, and nightmares have been reported. It is highly recommended that the supplement be taken for short periods of time.

A good indication of the proper time to temporarily discontinue use is when side effects escalate. Examples include an increase in the incidences of nightmares or a feeling of increased sleepiness throughout the day.

Recommended Dosage of 5HTP for Vegetarians

An effective dose for the majority of the complaints examined sits between 300-900mg per day.

In experimental studies, the average dose described is 200-300mg; which is always divided into three measures throughout the day(5).

The greatest range of dosages is for depression where doses as low as 20mg and as high as 2400mg are used.

Dosages for weight loss are between 300mg and 900mg. However, a more accurate estimate could be made using the approximation of 8mg/ kg of body weight(6).

To aid sleep a dose of 600mg over three measures is deemed best.

Where as for fibromyalgia symptoms, studies are quite consistent and advise a dose of 300mg per day.

Where to Buy 5HTP for Vegetarians

5HTP pentru vegetarieni  sunt aduse la tine de un nume care este de încredere în afaceri. Cu o activitate fizică, ar trebui să experimenteze beneficiile acestui supliment. Găsi 5HTP pe site – ul oficial al companiei. Site – ul oficial va ajuta să evitați orice escrocherii sau produse contrafăcute. În plus, există o reducere regulat oferte site – ul oficial disponibile, care vă va ajuta să obțineți acest produs pentru un cost mai ieftin.

5HTP Doza recomandată pentru vegetarieni