Разбиране за 5HTP странични ефекти

Искате ли да опитате 5HTP добавка? Ако сте готови да опитате 5HTP, че е важно да се знае за 5HTP странични ефекти , преди да го поръчате.

Какво е 5HTP

Серотонинът е един от основните невротрансмитери участват в щастие и анти-депресия. 5HTP е съединение, което получава превръща в серотонин в brain.5HTP е прост начин да се повиши нивото на мозъка на серотонин от заобикаляйки стъпка, ограничаващ скоростта, а потребителите се възползват нито от награди или опасностите от повишена мозъчна серотонин.

Предимства на 5HTP

Добре известно е, че безсъние е свързана с възрастта. Нарушения на съня могат да бъдат свързани със значителни медицински, психологически и социални сътресения. В допълнение към умора, лишаване от сън може да доведе до увреждане на паметта, настроението и функцията на имунната система, както и за тревожност, депресия и стрес. Хранителни добавки, съдържащи 5HTP, мелатонин, валериан корен, и холин облекчат тези проблеми, като ви съдействаме за получаване на добър нощен сън е.

Как HTP Work

Тялото прави 5HTP естествено от триптофан и, след това, тя се превръща в серотонин. Това невротрансмитер има много мощни ефекти върху мозъка. Той не само подобрява настроението, но и потиска глада и помага за ограничаване на наддаване на тегло.

Лекарите Предлагам като добавка 5HTP вместо добавка на серотонин, защото 5HTP да получите достъп до мозъка от кръвния поток, докато серотонин не може. За да получите достъп до мозъка, химикали и съединения ще имат достъп през кръвно-мозъчната бариера, която предоставя достъп до мозъка. Следователно, вие ще трябва да се вземат добавка, която може да премине тази бариера, като 5HTP, за да се повиши нивото на серотонин в мозъка.

Както нивата на серотонин увеличи своя глад намалява и се чувствате сити по-бързо, без да се чувствам необходимостта да се ограничи приема на храна. Едно проучване установи, че жените са яли по-малко въглехидрати, без дори да се опитва.

5HTP Странични ефекти

Киселини в стомаха, газове или подуване на корема.

Намаление на или липса на апетит.

Стомашен дискомфорт или болка.

Диария, гадене или повръщане.

Сериозни странични ефекти на 5HTP

синдром еозинофилия миалгия, състояние, при което човек може да има внезапна и тежка мускулна болка, спазми, затруднено дишане и подуване в тялото. Макар и рядко, това състояние може да отнеме няколко месеца, за да се появи.

Нарушения в кръвта, известен като асимптоматични еозинофилия, в която по-високи от нормалните нива на специални бели кръвни клетки, наречени еозинофили присъстват в кръвта. Това разстройство може като цяло да бъдат открити само чрез лабораторен анализ, тъй като пациентите с това заболяване рядко показват никакви симптоми.

Къде да закупим 5HTP

5HTP е събрано за вас от име, което се ползва с доверието в бизнеса. С физическа активност, трябва да изпитат ползите от тази добавка. Намери 5HTP в официалния сайт на компанията. Официалният сайт ще ви помогне да се избегнат всякакви измами или фалшиви продукти. Плюс това, има редовен отстъпка предлага достъпно официалния сайт, който ще ви помогне да получите този продукт за по-евтина цена.

Разбиране за 5HTP странични ефекти