Намерете най-близкия наркотици магазин да си купи 5HTP

Диета с 5HTP хапче може да ви помогне да постигнете вашите здравни цели. Искате ли да намерите най-близкия наркотици магазин да си купи 5HTP ? Тук можете да си купите евтин 5HTP!

Зная за 5HTP

5HTP (5Hydroxytryptophan) е химически продукт на протеин градивен L-триптофан. Той също така се произвежда търговски от семената на африканска растителна известен като Griffonia simplicifolia 5HTP се използва за нарушения на съня като безсъние, депресия, безпокойство, мигрена и напрежение тип главоболие, фибромиалгия, затлъстяване, предменструален синдром (PMS), предменструално дисфорично разстройство (PMDD), дефицит на вниманието и хиперактивност-(ADHD), гърчове.

Предимства на 5HTP

Клинични изпитвания на 5HTP провежда в различни условия са довели до ограничен начин, предполагащ място в терапията на тревожност, депресия и неврологични състояния, в които недостиг на серотонин е допринасящ фактор. 5HTP може да бъде ефективно потискане на апетита, но са необходими допълнителни клинични проучвания.

Дозировка Информация

За депресия, тревожност, пристъпи на паника и: Вземат се 50 до 100 мг три пъти на ден.

За безсъние: Вземете 100 мг 30 минути преди лягане.

За контрол на теглото: Вземете 100 мг три пъти на ден, 20 до 30 минути преди хранене. След две седмици, да увеличи дозата до 200 мг три пъти на ден.

За предотвратяване на мигрена: Работа постепенно до доза, която контролира мигрена болка в крайна сметка над не повече от 100 мг три пъти на ден. Това може да отнеме няколко месеца, за да получите пълна полза от мигрена-превантивен ефект 5HTP му.

За фибромиалгия: Вземете l00 мг три пъти на ден. Ако се появи сънливост, да се намали дозата до 50 мг три пъти на ден.

Указания за ползване

По принцип, за да се намали рискът за странични ефекти, да започне с ниска доза на 5HTP (50 мг веднъж на ден). Продължаване за една седмица и след това се увеличи количеството от мг стъпки 50 всяка седмица, до която се препоръчва за състоянието Ви доза.

Вземете 5HTP на празен стомах за бързият абсорбция.

Не приемайте 5HTP продължение на повече от три последователни месеца, без да се консултирате с Вашия лекар.

Времето, необходимо за подобряване на депресия, тревожност и пристъпи на паника, за да се развие варира между отделните индивиди. Като цяло, обаче, може да отнеме две до четири седмици за клиничен отговор да се случи.

Ако вече сте като конвенционален антидепресант, като Prozac, Wellbutrin, или Effexor, консултирайте се с вашия лекар преди да започнете на 5HTP.

Прочетете съставките внимателно етикетите; някои 5HTP добавки съдържат ненужни билки или хранителни вещества.

Отрицателни ефекти на 5HTP

Важно е да се вземат предвид и отрицателните въздействия за 5HTP. Макар че има Понастоящем няма “сериозни” странични ефекти от използването на добавката, са нужни повече изследвания, за да наистина каже какви са дългосрочни странични ефекти.

Някои хора изпитват гадене от приема на добавката. При тежки случаи хора са докладвали чувстват по-депресирани, отколкото са били, за да започнете. Винаги трябва да говорите с Вашия лекар, преди да добавите лекарство или добавка към диетата си, за да бъде сигурен, че няма рискови фактори, които трябва да се помисли.

Как да намерим близкият Drug магазин да купя 5HTP

Сподели с Вашия лекар и фармацевт всички предписание, без лекарско предписание, незаконно, отдих, билкова, хранителна, или диетични лекарства сте като. Заради участието 5HTP с производството на серотонин, вие трябва да бъдете внимателни, ако приемате лекарства, които увеличават нивата на серотонин в организма.

Можете да си купите 5HTP без рецепта законно и сигурно. В официалния сайт можете да си купите 5HTP. Производството със сигурност ще ви даде много предимства, ако го купуват сега. Производството ще предоставят тази добавка с евтини цени и бърза доставка!

Намерете най-близкия наркотици магазин да си купи 5HTP