Най-доброто място да получите 5HTP отстъпка с най-високо качество

Тук можете да си купите 5HTP отстъпка с най-високо качество. 5HTP е предшественик на серотонина, невротрансмитер, понякога изтъквани да бъде отговорен за щастие.

Какво е 5HTP

5HTP е създаден от един вид на аминокиселини, които са естествени и че действа като метаболитен междинен продукт в създаването на серотонин и мелатонин. Те са на разположение като хранителна добавка и има много случаи, в които те са били използвани като антидепресант, помощ сън и апетит подтискащото.

Предимства на 5HTP

Най-често предписваните антидепресанти лекарства, селективни инхибитори на обратното захващане на серотонина, се смята, че да се работи чрез увеличаване на нивата на серотонин. Когато достатъчно серотонин е на разположение, някои от тя се превръща в естествен сън хормон мелатонин на вашето тяло.

Мелатонинът контролира вашия циркадния ритъм и сигнали на тялото си, когато е време да започне ликвидация надолу за сън. Мелатонинът е мощен антиоксидант, противовъзпалително и бустер на имунната система, която е особено защитен от мозъка. Неочаквано, мелатонин също действа като впечатляващ природен антидепресант.

5HTP добавки се представиха малко по-добре за безсъние. 5HTP намалява времето, необходимо за да заспи време и намалява броя на събужданията през нощта.

Как HTP Work

Тялото прави 5HTP естествено от триптофан и, след това, тя се превръща в серотонин. Това невротрансмитер има много мощни ефекти върху мозъка. Той не само подобрява настроението, но и потиска глада и помага за ограничаване на наддаване на тегло.

Physicians suggest taking a 5HTP supplement instead of a serotonin supplement because 5HTP can access the brain from the bloodstream, while serotonin cannot. In order to access the brain, chemicals and compounds will have to access the blood brain barrier, which grants access to the brain. Therefore, you would need to take a supplement that can cross that barrier, like 5HTP, in order to increase serotonin levels in the brain.

As serotonin levels increase your hunger diminishes and you feel satiated faster without feeling the need to restrict your food intake. One study found that women ate less carbs without even trying.

Recommended Dosage of 5HTP

Because 5HTP is an unregulated supplement, there are few scientifically valid guidelines for proper dosages.

For depression, a recommended dose of 5HTP is 150 milligram (mg) to 300 mg per day.

За първичен синдром на фибромиалгия, а препоръчителната доза е 100 мг, три пъти на ден в продължение на един месец.

За други приложения, говорете с лекаря си или да следват препоръките на производителя.

Странични ефекти на 5HTP Хапчета

5HTP сам е на разположение за тези, които не желаят да я използват във формулировка. Като цяло, това е малко, за да няма странични ефекти. Заради многото ползи, които 5HTP могат да предложат, обаче, няколко разширени състави предвиждат редица възможности за хора с различни лични нужди.

Как да купя 5HTP Отстъпка

Можете да получите 5HTP отстъпка в официалния сайт. Купуване 5HTP в официалния сайт е най-добрият начин да се избегне 5HTP измама! По-долу можете да получите специална цена с достъпна цена. Производството също предлагаме бърза доставка. Наслаждавайте се на пазаруване!

Най-доброто място да получите 5HTP отстъпка с най-високо качество