Най-добрият начин да се избегне фалшиви 5HTP хапчета

Вземете истински 5HTP с най-ниска цена! Прочетете този преглед по-долу за серотонин и вие ще намерите начин да се избегнат фалшиви 5HTP хапчета .

5HTP най-добри отзиви

5HTP е предшественик на серотонина, невротрансмитер, понякога изтъквани да бъде отговорен за щастие. Серотонинът е частично отговорен за контролиране на вашето настроение и поведение, така че нивата на увеличаване на серотонин може да ви помогне да отслабнете, като промените хранителните си поведение.

5HTP е прост начин да се повиши нивото на мозъка на серотонин от заобикаляйки стъпка, ограничаващ скоростта, а потребителите се възползват нито от награди или опасностите от повишена мозъчна серотонин. Когато ядете храни, които съдържат аминокиселината триптофан, тялото ви използва част от него да направи 5-хидрокситриптофан или 5HTP, химикал, който е достъпен и в добавка форма. 5HTP превръща в серотонин, важен невротрансмитер в мозъка.

Ползи за здравето на 5HTP

Насърчаване на здравословен сън. Много хора днес страдат от нередовни модели за спане, често се дължи на стресови живота, който живеят. Мелатонинът добавки могат да бъдат използвани, но и с серотонин, мелатонин има ограничена възможност да преминат от червата в кръвния поток и след това от кръвта в мозъка. 5HTP е прекурсор на мелатонин, и може лесно да премине през кръвно-мозъчната бариера, което го прави възможно по-ефективен от мелатонин добавки в насърчаване на здравословния сън

Изследванията в подкрепа на здравословни нива на стрес. Едно скорошно проучване установи, че използването на 5HTP може да има потенциала да бъде използвана за подпомагане на здравословни нива на стрес. Доброволци дадени дози 5HTP са били наблюдавани, за да се реагира положително при облекчаване на чувството на тревожност, докато субектите на контрол намерени без промяна.

Mood лифт. Някои химични вещества, които отделят серотонин се използват, за да предизвика интензивен чувство на високо, докато други, които пречат на мозъка от счупи серотонин или да я извадите от синапса се използват за по-фин настроение лифт ефект.

Препоръчителната доза 5HTP

Защото 5HTP е нерегулиран добавка, има няколко научно валидни насоки за подходящи дози.

За депресия, препоръчвана доза от 5HTP е 150 милиграма (мг) до 300 мг на ден.

За първичен синдром на фибромиалгия, а препоръчителната доза е 100 мг, три пъти на ден в продължение на един месец.

За други приложения, говорете с лекаря си или да следват препоръките на производителя.

Пропуснатата доза от 5HTP

Ако сте пропуснали една доза от 5HTP, опитайте да вземете го веднага след като се сетите. Въпреки това, ако е почти време за следващата доза, прескочете пропуснатата доза и продължете си редовен прием планирано. Не се удвои на дози, за да компенсирате пропуснатата доза.

5HTP не трябва да се приема с всяко неврологично лекарство, което е предписано на антидепресанти или други познавателни цели, освен ако изчиства от лекар. Това е най-важно за използване SSRI, където комбинацията с 5HTP е потенциално смъртоносна.

Странични ефекти и предупреждения

5HTP е безопасна хранителна добавка да се използва като настроение бустер и да помогне за намаляване на апетита. Нежеланите реакции могат да включват стомашни киселини, болки в стомаха и гадене. Да не се превишава препоръчваната доза. Не приемайте 5HTP ако използвате рецепта лекарства, особено не с SSRIs, тъй като комбинацията може да бъде фатално.

Как да се избягва Лъжливи 5HTP Хапчета

5HTP е събрано за вас от име, което се ползва с доверието в бизнеса. Със здравословна диета и физическа активност, трябва да изпитат ползите от тази добавка. С парите обратно гаранция, че имате какво да губи тегло.

Купете 5HTP на официалния сайт е най-добрият начин да се избегне фалшиви 5HTP хапчета . Има редовен отстъпка предлага достъпно официалния сайт, който ще ви помогне да получите този продукт за по-евтина цена.

Най-добрият начин да се избегне фалшиви 5HTP хапчета