Можете ли да си купите 5HTP с кредитна карта

5HTP конвертира директно в серотонин в мозъка и е доказано, за да помогне с настроение, тревожност, и потискане на апетита. Тук можете да си купите 5HTP с кредитна карта .

Какво е 5HTP

Възраст, повишени нива на стрес поради забързания начин на живот, и лошите хранителни навици всички могат да компрометират вашите нива на серотонин, което води до депресия, тревожност, безсъние, и дори увеличаване на теглото.

Може да сте чували на серотонин като хормон на тялото ви произвежда, че помага за производството на чувства на щастие, удовлетворение, и нормални моделите на съня. Но това е по-малко известни, че серотонинът може да играе голяма роля в апетита и желанието за храна. Повишаване на нивото на серотонин тялото ви чисто чрез храната е малко вероятно да се случи, тъй като това не е намерена в големи количества в повечето диети. Това е мястото, където 5HTP може да помогне.

Предимства на 5HTP Хапчета

Използването на 5HTP като серотонин бустер за антидепресивно лечение се изследва, но не е строго ни фокус тук. Ако истината е казал много (и дори най-) на читателите на тази статия са напълно щастливи и да имат живот, които не изискват допълнително серотонин тласък.

Въпреки това, анти-депресанти свойства са само върхът на айсберга за 5HTP. В действителност ползите са толкова широко разпространени тя е била използвана за ефективно лечение на различни проблеми, като болкови разстройства, склонност към преяждане, свързани със затлъстяването и дори безсъние.

Как 5HTP Works

Клиничните изпитвания са показали, че допълването с 5HTP води до положителни резултати в загуба на тегло, тревожност и депресия. Той подобрява съня и намалява въглехидрати глад в тези с ниски въглехидрати диети. освобождаване Серотонинът е задействано от въглехидрати натоварване (захар и т.н.).

When the brain produces serotonin, tension is eased. Conversely when the brain produces dopamine or norepinephrine (noradrenaline). Therefore eating carbohydrates seems to have a calming effect, while proteins increase alertness.

Taking 5HTP supplements can stop this craving for fats and carbohydrates, as well as providing the body with the means to control all those other functions listed above, such as anger, appetite and sleep.

Side Effects of 5HTP

Because of the potential for side effects and interactions with medications, you should take dietary supplements only under the supervision of your health care provider. Tryptophan use has been associated with the development of serious conditions, such as liver and brain toxicity.

Side effects of 5HTP are generally mild and may include nausea, heartburn, gas, feelings of fullness, and rumbling sensations in some people. At high doses, serotonin syndrome, a dangerous condition caused by too much serotonin in the body, could develop. Talk to your health care provider before taking higher-than-recommended doses.

People with high blood pressure or diabetes should talk to their doctor before taking 5HTP.

If you take antidepressants, you should not take 5HTP.

People with liver disease, pregnant women, and women who are breastfeeding should not take 5HTP.

Can You Order 5HTP with Credit Card

5HTP е създаден от един вид на аминокиселини, които са естествени и че действа като метаболитен междинен продукт в създаването на серотонин и мелатонин. Серотонинът е многообразно невротрансмитер, и един от неговите роли се отразява на апетита.

A месеца предлагането на 5HTP могат да бъдат закупени онлайн само на официалния сайт. Можете също така да купуват 5HTP с кредитна карта . Спестяванията могат да бъдат направени чрез закупуване на по-големи количества от добавката. Предимства на закупуване от официалния сайт е да включва парите обратно гаранция и бърза доставка по целия свят.

 5-HTP

Можете ли да си купите 5HTP с кредитна карта