Къде да купя 5HTP хапчета онлайн безопасно

Чували ли сте за 5HTP добавка? Можете да си купите 5HTP хапчета онлайн тук. Вземи специална цена, ако си купите тази добавка днес!

Какво е 5HTP Хапчета

5HTP или “хидрокси L-триптофан” (5Hydroxytryptophan) е естествено срещаща се аминокиселина и е предшественик и метаболитен междинен продукт в биосинтеза на невротрансмитерите серотонин и мелатонин от триптофан. 5HTP се превръща невротрансмитера серотонин (5НТ), с помощта на витамин В6. Това се получава, както в нервната тъкан и в черния дроб. 5HTP преминава кръвно-мозъчната бариера (като 5-НТ не). Затова Допълване с 5HTP увеличава производството на серотонин.

Предимства на 5HTP

Заедно с борбата с депресията, 5HTP капсули са показали, че помага в борбата с главоболие, фибромиалгия и затлъстяването, както и. Обикновено, в която се продава като добавка, която работи с мозъка, за да ви помогне да отслабнете, но има и много други ползи за него, както и. Тъй като това увеличава нивата на серотонин, това е голяма добавка, която ще ви помогне потискат апетита и спомага за контролиране на склонност към преяждане тенденции.

Серотонинът помага да се каже тялото си, че тя е пълна с изпращане на специални сигнали към мозъка. Наред с тези предимства, то също може да помогне за предотвратяване на пристъпи на тревожност и премахване на безсъние, както добре.

Как 5HTP Works

5HTP е добре известен със своите бързи реакции, когато се приема на празен стомах. 5HTP работи за около 80% от хората, които го опитват за депресия. Други са склонни да реагират на L-триптофан-добре. 5HTP използва набор от използването за борба с депресия и тревожност, да ви помогне да спите по-добре през нощта, да определи раздразнителност, или някои хора получават 5 HTP високо, като големи количества от него.

Препоръчителната доза 5HTP

Една ефективна доза за по-голямата част от жалбите, разгледани седи между 300-900mg дневно.

В експериментални проучвания, средната доза е описан 200-300; който е винаги разделени в три мерки през целия ден (5).

Най-голям диапазон от дози е за депресия, където дози по-ниски 20мг и по-високо, като се използват 2400mg.

Дозите за загуба на тегло, са между 300 mg и 900 mg. Въпреки това, по-точна оценка може да се направи с помощта на сближаване на 8mg / кг телесно тегло (6).

За да помогне на сън доза от 600 мг в продължение на три мерки се счита за най-добрия.

Къде както за фибромиалгия симптоми, изследвания са доста последователни и съветват доза от 300 мг на ден.

Как да купя 5HTP Хапчета

5HTP продукти са много популярни в днешния пазар и ще можете да намерите много различни марки, които съдържат този елемент. Въпреки това, много хора не са наясно с реалните ползи, които то предлага. Някои смятат, че това се отразява на вашия метаболизъм, но други смятат, че той предотвратява депресии.

Можете да си купите 5HTP в официалния сайт. Ще бъде възможно при условие, намаления, по-специално, ако сте mosting вероятно за закупуване на елемента в насипно състояние. Можете просто да изберете вашия пакет, въведете вашето плащане и доставка подробности след това кликнете продължи да плащане. Купуване 5HTP сега и ще получите специална цена!

 5-HTP
Къде да купя 5HTP хапчета онлайн безопасно