Къде да купя 5HTP добавка

Къде да купя 5HTP добавка? Тази информация ще ви даде информацията, която имате нужда, така че можете да видите ползите. Прочетете този преглед по-долу и да получите специална сделка!

Какво е 5HTP

Съществува широк участък от хора, които не са съгласни с факта, че като се контролира качеството на някои добавки може да им даде много полезни за здравето. Една такава добавка е 5Hydroxytryptophon най-често известни като 5HTP. 5HTP е вторичен продукт на аминокиселина LTryptophan, което от своя страна се произвежда от семената на известен растение, наречено Griffonia.

Това растение се намира по принцип в африканския регион. The LTryptophan киселината е известен със своите протеин за изграждане на способности. Важно е да се отбележи, че тъй като 5HTP произхожда от естествените семена.

5HTP е незабавно хранителен прекурсор на невротрансмитера серотонин (5НТ). Това означава, че 5HTP превръща директно в серотонин в мозъка. Серотонинът е много дълбоко важни функции, включително роля в съня, апетита, паметта, ученето, регулиране на температурата, настроението, сексуално поведение, сърдечно-съдовата система, мускулна контракция, и регулиране на ендокринната.

производство Серотонинът намалява с възрастта, и на всяка възраст изобилието може да бъде компрометирана допълнително от стрес. Ниските нива на серотонин са най-често се проявява с потиснато настроение, тревожност и безсъние. Те също могат да доведат до различни други жалби и нарушения, намалява нечии качество на живот.

Предимства на 5HTP

Анти-стареене свойства. Въпреки че не е известно на мнозина, 5HTP помага да се отървем от свободните радикали клетки. Тези клетки са отговорни за majorly увреждане на клетките и по този начин води до стареене. Серотонинът, произведен от 5HTP работи като антиоксидант в борбата срещу тези нежелани свободните радикали и по този начин да работи като добър анти-стареене агент.

Избягва нарушения на съня. Нарушения на съня, известни също като безсъние са основна грижа за хората, сега е ден. Нощите на хората, страдащи от нарушения на съня, се характеризират с неконтролируеми мисли, поради което те не са в състояние да спи правилно. Добави, че хроничната умора, която се причинява от много работа, че те правят през деня и вие сте длъжни да имат проблеми като дразнене, тревожност и т.н. Приемът на 5HTP води до увеличаване на нивата на серотонин, което води до контрол върху тези проблеми ,

Помага ви да се отпуснете и да се чувстват по-щастливи. Чувствам се добре фактор, предоставена от серотонин е добре известно. Недостигът на серотонин в тялото ви може да доведе до увеличаване на умора, болест и униформи. По този начин, като добавка 5HTP, можете да бъдете по-спокойни и се чувствам много щастлив за себе си.

Как 5HTP Works

Едно изследване взе две групи жени с наднормено тегло. Една група имаше 5HTP 200mg преди всяко хранене. Другата група пое плацебо преди всяко хранене. Жените, които се появиха на действителната 5-HTP яли 1084 по-малко калории на ден и се чувстват по-малко гладни.

Друго изследване установи, че жените, които са приемали добавка 5HTP загубили 10.3 паунда за 3 месеца. Плацебо групата губи само 2.2 кг. Защо се случва това? Можете пожелавам храна, когато имате нисък серотонин. Можете особено пожелавам въглехидрати, когато имате нисък серотонин. Ако страдате от депресия и откриете, че сте склонни да се склонност на богати на въглехидрати храни като бонбони, хляб, нишесте, и третира след това 5HTP може да бъде нещо, което да разгледа.

Къде да закупим 5HTP

Повечето от продуктите на 5HTP, които са налични са разположени чрез онлайн здравни търговците на дребно и места като Amazon. 5HTP капсули е създадена, формулирани и се разпространяват чрез една от най-добрата компания. Те са един от най-известните и най-надеждните марки, когато става въпрос за тези видове продукти. За да получите автентични консумативи, винаги трябва да направи своите покупки директно чрез официалния уеб сайт, който се намира онлайн.

Къде да купя 5HTP добавка