Изберете най-добрата 5HTP до контрол на апетита

Като 5HTP добавки може да ви помогне да отслабнете, като намалява апетита и глад за въглехидрати. Изберете най-добрата 5HTP до контрол на апетита е важна, преди да го вземе.

Разбиране за 5HTP

5HTP е съединение, което получава превръща в серотонин в мозъка. Серотонинът е един от основните невротрансмитери участват в щастие и анти-депресия. 5HTP се използва с успех да се възстанови нивото на серотонин в тези, които могат да страдат от понижени нива на серотонин, като депресирани и тези с високи нива на възпаление на тялото (обикновено се наблюдава в метаболитен синдром).

Предимства на 5HTP

Като 5HTP добавки може да ви помогне да отслабнете, като намалява апетита и глад за въглехидрати. 5HTP добавки повишават нивата на серотонин в мозъка, и серотонин естествено потиска апетита, като ви помага да се яде по-малко, обяснява Оз блог. Повишаване на нивото на серотонин може също да помогне за подобряване на настроението ви и да ви помогне да се избегне емоционалното хранене поради депресия или тревожност.

Диета и 5HTP

Не е заместител на здравословна и балансирана храна и закуски, за да подхранва тялото си с количеството енергия и калории от които се нуждае, независимо дали са за поддържане на телесното тегло, загуба или печалба. Поради тази причина, на теорията, че едно хапче диета или добавка ще доведе до загуба на тегло, което винаги сте мечтали да е идеалист в най-добрия.

While 5HTP may enable your body to function better on a chemical level, diet and exercise are still the best habits to adopt for a lifetime of wellness and disease prevention.

Recommended Dosage of 5HTP

An effective dose for the majority of the complaints examined sits between 300-900mg per day.

In experimental studies, the average dose described is 200-300mg; which is always divided into three measures throughout the day(5).

The greatest range of dosages is for depression where doses as low as 20mg and as high as 2400mg are used.

Dosages for weight loss are between 300mg and 900mg. However, a more accurate estimate could be made using the approximation of 8mg/ kg of body weight(6).

To aid sleep a dose of 600mg over three measures is deemed best.

Where as for fibromyalgia symptoms, studies are quite consistent and advise a dose of 300mg per day.

5HTP Странични ефекти

Киселини в стомаха, газове или подуване на корема.

Намаление на или липса на апетит.

Стомашен дискомфорт или болка.

Диария, гадене или повръщане.

Как да купя 5HTP Appetite Control Pill

5HTP е събрано за вас от име, което се ползва с доверието в бизнеса. Със здравословна диета и физическа активност, трябва да изпитат ползите от тази добавка.

Можете да си купите 5HTP до контрол на апетита при официалното Websit. Той е най-добрият начин да се избегне фалшиви 5HTP хапчета. Има редовен отстъпка предлага достъпно официалния сайт, който ще ви помогне да получите този продукт за по-евтина цена. С парите обратно гаранция, че имате какво да губи тегло.

Изберете най-добрата 5HTP до контрол на апетита