Ефективно 5HTP за диета естествено

Ако се чудите дали има истина в 5HTP за диета, вие сте попаднали на правилното място. Този преглед ще ви даде информация за 5HTP и нейната роля в проливането допълнителни нежелани паунда.

Какво е 5HTP

Може да сте чували на серотонин (или 5Hydroxytryptamine), който е невротрансмитер, използван от централната нервна система, и има роля в много Функции включително регулацията на съня, депресия и тревожност. Той е описан като “щастлив химически” поради връзката му с щастие и здраве.

5HTP е съединение, което получава превръща в серотонин в мозъка. Серотонинът е един от основните невротрансмитери участват в щастие и анти-депресия. 5HTP е прост начин да се повиши нивото на мозъка на серотонин от заобикаляйки стъпка, ограничаващ скоростта, а потребителите се възползват нито от награди или опасностите от повишена мозъчна серотонин.

Предимства на 5HTP

Най-често предписваните антидепресанти лекарства, селективни инхибитори на обратното захващане на серотонина, се смята, че да се работи чрез увеличаване на нивата на серотонин. Когато достатъчно серотонин е на разположение, някои от тя се превръща в естествен сън хормон мелатонин на вашето тяло.

Мелатонинът контролира вашия циркадния ритъм и сигнали на тялото си, когато е време да започне ликвидация надолу за сън. Мелатонинът е мощен антиоксидант, противовъзпалително и бустер на имунната система, която е особено защитен от мозъка. Неочаквано, мелатонин също действа като впечатляващ природен антидепресант.

5HTP добавки се представиха малко по-добре за безсъние. 5HTP намалява времето, необходимо за да заспи време и намалява броя на събужданията през нощта.

Как 5HTP Работи за диета

Най-важното е, 5HTP е била прилагана за изследвания върху хора при лечение на затлъстяване. Клиничните изпитвания са подкрепени от положителния резултат от загуба на тегло и ситост, когато добавки 5HTP е прилаган. Едно проучване заключи, че 5HTP намален общият брой на дневните калории, без усилие съвест да отслабнете, като всяка една от участничките.

Средна загуба на тегло в този конкретен изследване е три паунда в течение на пет седмици. Второ проучване участват период шест седмици без ограничение храната и вторите шест седмици с добавяне на 1200 калории диета. Имаше значително нарастване на загуба на тегло на участниците приема на добавката в сравнение с тези, дадени на плацебо.

Средната загуба на тегло е 10.34 паунда за първата група и 2.28 паунда за последната група. Изводът от това изследване е, че действията 5HTP по ситост център на мозъка, причинени на потребителите да вземат по-малко калории в храната, настъпили по този начин загуба на тегло.

Странични ефекти на 5HTP Хапчета

5HTP сам е на разположение за тези, които не желаят да я използват във формулировка. Като цяло, това е малко, за да няма странични ефекти. Заради многото ползи, които 5HTP могат да предложат, обаче, няколко разширени състави предвиждат редица възможности за хора с различни лични нужди.

Добрият начин да получите 5HTP за Диета

Със здравословна диета и физическа активност, трябва да изпитат ползите от тази добавка. Както при всяко ново лекарство, добавка, диета, е силно препоръчително да се консултирате с вашия лекар преди да приемате 5HTP хапчета.

Намери 5HTP за диета в официалния сайт на компанията. Официалният сайт ще ви помогне да се избегнат всякакви измами или фалшиви продукти. Има редовен отстъпка предлага достъпно официалния сайт, който ще ви помогне да получите този продукт за по-евтина цена. С гаранция за връщане на парите, няма какво да гори мазнини.

Ефективно 5HTP за диета естествено