Το καλύτερο μέρος για να πάρετε 5HTP έκπτωση με την κορυφαία ποιότητα

Εδώ μπορείτε να αγοράσετε 5HTP έκπτωση με την κορυφαία ποιότητα. 5HTP είναι ο πρόδρομος της σεροτονίνης, ο νευροδιαβιβαστής μερικές φορές κράχτης για να είναι υπεύθυνος για την ευτυχία.

Τι είναι το 5HTP

5HTP έχει δημιουργηθεί από έναν τύπο των αμινοξέων που απαντώνται φυσικά και που ενεργούν ως μεταβολικό ενδιάμεσο για τη δημιουργία της σεροτονίνης και μελατονίνης. Είναι διαθέσιμο ως συμπλήρωμα διατροφής και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου έχουν χρησιμοποιηθεί ως αντικαταθλιπτικό, ενίσχυση του ύπνου και ένα κατασταλτικό της όρεξης.

Οφέλη από 5HTP

Τα πιο συχνά συνταγογραφούμενα αντικαταθλιπτικά φάρμακα, εκλεκτικοί αναστολείς επαναπρόσληψης της σεροτονίνης, που πιστεύεται ότι δρα αυξάνοντας τα επίπεδα της σεροτονίνης. Όταν επαρκείς σεροτονίνη είναι διαθέσιμα, μερικά από τα παίρνει μετατρέπεται σε ορμόνη μελατονίνη φυσικό ύπνο του σώματός σας.

Η μελατονίνη ελέγχει κιρκαδικό ρυθμό και τα σήματα σας στο σώμα σας, όταν ήρθε η ώρα να αρχίσετε να εκκαθάρισης προβλέπεται για τον ύπνο. Η μελατονίνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδες, και το ανοσοποιητικό αναμνηστική σύστημα που είναι ειδικά προστατευτικά του εγκεφάλου. Απροσδόκητα, η μελατονίνη δρα επίσης και ως ένα εντυπωσιακό φυσικό αντικαταθλιπτικό.

συμπληρώματα 5HTP τα πήγε λίγο καλύτερα για την αϋπνία. 5HTP μειώθηκε ο χρόνος που απαιτείται για να τους πάρει ο ύπνος και μείωσε τον αριθμό των νυχτερινές αφυπνίσεις.

Πώς HTP Εργασία

Το σώμα κάνει 5HTP φυσικά από την τρυπτοφάνη και, στη συνέχεια, το μετατρέπει σε σεροτονίνη. Αυτό το νευροδιαβιβαστή έχει πολλές ισχυρές επιδράσεις στον εγκέφαλο. Δεν έχει μόνο να βελτιώσει τη διάθεση, καταστέλλει επίσης την πείνα και βοηθά να περιορίσει αύξηση του σωματικού βάρους.

Physicians suggest taking a 5HTP supplement instead of a serotonin supplement because 5HTP can access the brain from the bloodstream, while serotonin cannot. In order to access the brain, chemicals and compounds will have to access the blood brain barrier, which grants access to the brain. Therefore, you would need to take a supplement that can cross that barrier, like 5HTP, in order to increase serotonin levels in the brain.

As serotonin levels increase your hunger diminishes and you feel satiated faster without feeling the need to restrict your food intake. One study found that women ate less carbs without even trying.

Recommended Dosage of 5HTP

Because 5HTP is an unregulated supplement, there are few scientifically valid guidelines for proper dosages.

For depression, a recommended dose of 5HTP is 150 milligram (mg) to 300 mg per day.

Για το σύνδρομο πρωτογενή ινομυαλγία, μια συνιστώμενη δόση είναι 100 mg, τρεις φορές την ημέρα για ένα μήνα.

Για άλλες χρήσεις, μιλήστε με το γιατρό σας ή ακολουθήστε τις συστάσεις του κατασκευαστή.

Παρενέργειες από χάπια 5HTP

5HTP είναι η μόνη διαθέσιμη για εκείνους που δεν επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν σε ένα σκεύασμα. Σε γενικές γραμμές, έχει λίγους να χωρίς παρενέργειες. Επειδή από τα πολλά οφέλη που μπορεί να προσφέρει 5HTP, ωστόσο, αρκετά προηγμένα σκευάσματα παρέχουν μια σειρά από επιλογές για τα άτομα με διαφορετικές προσωπικές ανάγκες.

Πώς να αγοράσετε 5HTP Έκπτωση

Μπορείτε να πάρετε έκπτωση 5HTP στο επίσημο site. Αγορά 5HTP στην επίσημη ιστοσελίδα είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί 5HTP απάτη! Παρακάτω θα μπορούσατε να πάρετε ειδική τιμή με προσιτό κόστος. Η κατασκευή προσφέρει επίσης γρήγορη ναυτιλία. Απολαύστε τις αγορές σας!

Το καλύτερο μέρος για να πάρετε 5HTP έκπτωση με την κορυφαία ποιότητα