Πού να αγοράσετε 5HTP χάπια σε απευθείας σύνδεση ασφάλεια

Έχετε ακούσει για το συμπλήρωμα 5HTP; Μπορείτε να αγοράσετε τα χάπια 5HTP σε απευθείας σύνδεση εδώ. Πάρτε ειδική τιμή αν έχετε αγοράσει αυτό το συμπλήρωμα σήμερα!

Τι είναι χάπια 5HTP

5HTP ή «υδροξυ L-τρυπτοφάνη” (5Hydroxytryptophan) είναι ένα φυσικώς ενυπάρχον αμινοξύ και είναι ο πρόδρομος και το μεταβολικό ενδιάμεσο στη βιοσύνθεση των νευροδιαβιβαστών σεροτονίνης και μελατονίνης από την τρυπτοφάνη. 5HTP μετατρέπεται στο νευροδιαβιβαστή σεροτονίνη (5ΗΤ), με τη βοήθεια της βιταμίνης Β6. Αυτό συμβαίνει τόσο σε νευρικό ιστό και στο ήπαρ. 5HTP διασχίζει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου (ενώ 5-ΗΤ δεν). Ως εκ τούτου, η συμπλήρωση με 5HTP αυξάνει την παραγωγή σεροτονίνης.

Οφέλη από 5HTP

Μαζί με την καταπολέμηση της κατάθλιψης, οι κάψουλες 5HTP έχει αποδειχθεί για να βοηθήσει στην καταπολέμηση των πονοκεφάλων, ινομυαλγία και η παχυσαρκία, καθώς και. Τυπικά, διατίθεται στην αγορά ως ένα συμπλήρωμα που λειτουργεί με τον εγκέφαλο για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα οφέλη σε αυτήν, καθώς. Δεδομένου ότι αυξάνει τα επίπεδα σεροτονίνης σας, είναι ένα μεγάλο συμπλήρωμα που θα βοηθήσει να καταστείλει την όρεξή σας και να βοηθήσει στον έλεγχο κραιπάλη τάσεις.

Η σεροτονίνη βοηθά να πει το σώμα σας που είναι γεμάτη με την αποστολή ειδικά σήματα στον εγκέφαλό σας. Μαζί με αυτά τα οφέλη, μπορεί επίσης να βοηθήσει να αποτρέψει τις επιθέσεις άγχος και την εξάλειψη της αϋπνίας, καθώς και.

Πώς 5HTP Έργων

5HTP είναι γνωστή για γρήγορη επιπτώσεις της όταν λαμβάνεται με άδειο στομάχι. 5HTP λειτουργεί για περίπου 80% των ανθρώπων που το δοκιμάσετε για την κατάθλιψη. Άλλοι έχουν την τάση να ανταποκριθεί σε L-τρυπτοφάνη καλύτερα. 5HTP χρησιμοποιεί φάσμα από τη χρήση τους για την καταπολέμηση της κατάθλιψης και του άγχους, να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα το βράδυ, να καθορίσει ευερεθιστότητα, ή μερικοί άνθρωποι παίρνουν ένα 5-HTP υψηλό λαμβάνοντας μεγάλες ποσότητες από αυτό.

Συνιστώμενη δοσολογία του 5HTP

Μια αποτελεσματική δόση για την πλειονότητα των καταγγελιών που εξετάστηκαν βρίσκεται μεταξύ 300-900mg ανά ημέρα.

Σε πειραματικές μελέτες, η μέση δόση που περιγράφεται είναι 200-300mg? η οποία είναι πάντα χωρίζεται σε τρία μέτρα στη διάρκεια της ημέρας (5).

Το μεγαλύτερο εύρος δοσολογιών είναι για την κατάθλιψη όπου δόσεις τόσο χαμηλές όσο 20mg και το ύψος χρησιμοποιούνται 2400mg.

Οι δόσεις για την απώλεια βάρους είναι μεταξύ 300 mg και 900 mg. Ωστόσο, μια πιο ακριβή εκτίμηση μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας την προσέγγιση των 8 mg / kg σωματικού βάρους (6).

Για να βοηθήσει τον ύπνο μια δόση των 600mg πάνω από τρία μέτρα θεωρείται καλύτερο.

Όπου, όπως για τα συμπτώματα ινομυαλγία, οι μελέτες είναι αρκετά συνεπής και συμβουλεύει μια δόση των 300 mg ανά ημέρα.

Πώς να αγοράσετε 5HTP χάπια

προϊόντα 5HTP είναι πολύ δημοφιλής στην αγορά σήμερα και θα είστε σε θέση να βρείτε πολλές διαφορετικές μάρκες που περιέχουν αυτό το στοιχείο. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τα πραγματικά οφέλη που προσφέρει. Ορισμένοι πιστεύουν ότι επηρεάζει το μεταβολισμό σας, αλλά άλλοι πιστεύουν ότι εμποδίζει καταθλίψεις.

Μπορείτε να αγοράσετε 5HTP στην επίσημη ιστοσελίδα. Μπορείτε πιθανώς να παρέχονται τα προεξοφλητικά επιτόκια, ειδικά αν είστε mosting πιθανό να αγοράσουν το προϊόν χύμα. Εσείς απλά επιλέξτε το πακέτο σας, εισάγετε την πληρωμή σας, επίσης, την παροχή στοιχείων στη συνέχεια κάντε κλικ συνεχίσουν την πληρωμή. Αγορά 5HTP τώρα και να πάρει ειδική τιμή!

Πού να αγοράσετε 5HTP χάπια σε απευθείας σύνδεση ασφάλεια