Πού να αγοράσετε 5HTP συμπλήρωμα

Πού να αγοράσετε 5HTP συμπλήρωμα; Αυτές οι πληροφορίες θα σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε τα οφέλη. Διαβάστε αυτή την κριτική κάτω και να πάρει ειδική συμφωνία!

Τι είναι το 5HTP

Υπάρχει ένα ευρύ τμήμα των ανθρώπων που δεν συμφωνούν με το γεγονός ότι η λήψη ελεγχόμενη ποιότητα ορισμένων συμπληρωμάτων μπορεί να τους δώσει μεγάλα οφέλη για την υγεία. Ένα τέτοιο συμπλήρωμα είναι η 5Hydroxytryptophon πιο γνωστό ως 5HTP. 5HTP είναι ένα υποπροϊόν ενός αμινοξέος LTryptophan, η οποία με τη σειρά της παράγεται από τους σπόρους ενός διάσημου φυτό που ονομάζεται Griffonia.

Αυτό το φυτό βρίσκεται γενικά στην περιοχή της Αφρικής. Η LTryptophan οξύ είναι γνωστό για την κατασκευή πρωτεϊνών ικανότητές του. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, δεδομένου ότι η 5HTP προέρχεται από τις φυσικές τους σπόρους.

5HTP είναι η άμεση θρεπτικό πρόδρομος του νευροδιαβιβαστή σεροτονίνη (5ΗΤ). Αυτό σημαίνει ότι 5HTP μετατρέπει απ ‘ευθείας εντός σεροτονίνης στον εγκέφαλο. Η σεροτονίνη έχει πολλές βαθιά σημαντικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου ενός ρόλου στον ύπνο, την όρεξη, τη μνήμη, τη μάθηση, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, τη διάθεση, τη σεξουαλική συμπεριφορά, την καρδιαγγειακή λειτουργία, τη σύσπαση των μυών, και την ενδοκρινική ρύθμιση.

την παραγωγή σεροτονίνης μειώνεται με την ηλικία, και σε οποιαδήποτε ηλικία αφθονία του μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο περαιτέρω από το στρες. Τα χαμηλά επίπεδα της σεροτονίνης συνηθέστερα εκδηλώνεται με καταθλιπτική διάθεση, άγχος, και αϋπνία. Μπορούν επίσης να οδηγήσει σε διάφορες άλλες καταγγελίες και διαταραχές, μειώνοντας την ποιότητα ζωής του ατόμου.

Οφέλη από 5HTP

Αντιγηραντικές ιδιότητες. Αν και δεν είναι γνωστό σε πολλούς, 5HTP βοηθά στο να απαλλαγούμε από τα κύτταρα ελευθέρων ριζών. Αυτά τα κύτταρα είναι υπεύθυνα για majorly βλάπτουν τα κύτταρα και έτσι οδηγούν σε γήρανση. Η σεροτονίνη που παράγεται από 5HTP λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό στην καταπολέμηση αυτών των ανεπιθύμητων τις ελεύθερες ρίζες και έτσι λειτουργεί ως ένα καλό μέσο αντι-γήρανσης.

Αποφύγετε διαταραχές του ύπνου. Διαταραχές του ύπνου, επίσης γνωστή ως αϋπνία είναι μια σημαντική ανησυχία για τους ανθρώπους τώρα ημέρες. Οι νύχτες των ανθρώπων που πάσχουν από διαταραχές του ύπνου που χαρακτηρίζεται από ανεξέλεγκτη σκέψεις λόγω της οποίας δεν είναι σε θέση να κοιμηθεί σωστά. Προσθέστε σε αυτούς και την χρόνια κόπωση που προκαλείται από την εκτεταμένη εργασία που κάνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και είστε αναγκασμένοι να έχουν προβλήματα, όπως ερεθισμός, άγχος κλπ πρόσληψη 5HTP οδηγεί σε αύξηση των επιπέδων σεροτονίνης, η οποία οδηγεί σε έλεγχο αυτών των προβλημάτων .

Σας βοηθά να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε πιο ευτυχισμένοι. Καλή αίσθηση που παρέχεται από σεροτονίνη είναι γνωστή. Ανεπάρκεια της σεροτονίνης στο σώμα σας μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση κόπωση, ασθένεια και στολή. Έτσι, με τη λήψη του συμπληρώματος 5HTP, μπορείτε να είστε πιο χαλαροί και να αισθάνονται πολύ χαρούμενος για τον εαυτό σας.

Πώς 5HTP Έργων

Μια ερευνητική μελέτη πήρε δύο ομάδες των υπέρβαρων γυναικών. Μία ομάδα είχε 5HTP 200mg πριν από κάθε γεύμα. Η άλλη ομάδα έλαβε εικονικό φάρμακο πριν από κάθε γεύμα. Οι γυναίκες που έλαβαν το πραγματικό 5-HTP έτρωγαν 1.084 λιγότερες θερμίδες ανά ημέρα και ένιωθαν λιγότερο πεινασμένοι.

Μια άλλη ερευνητική μελέτη διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που πήραν ένα συμπλήρωμα 5HTP χάσει 10,3 κιλά σε 3 μήνες. Η ομάδα του εικονικού φαρμάκου χάσει μόνο 2,2 κιλά. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ποθείτε τα τρόφιμα όταν έχετε χαμηλή σεροτονίνη. Μπορείτε ιδιαίτερα ποθούν υδατάνθρακες όταν έχετε χαμηλή σεροτονίνη. Εάν πάσχετε από κατάθλιψη και να βρείτε ότι έχετε την τάση να binge για υδατάνθρακες τρόφιμα πλούσια σαν καραμέλα, το ψωμί, τα άμυλα, και κεράσματα στη συνέχεια 5HTP θα μπορούσε να είναι κάτι για να εξετάσει.

Πού να αγοράσετε 5HTP

Τα περισσότερα από τα προϊόντα 5HTP που είναι διαθέσιμες βρίσκονται μέσω online εμπόρους λιανικής πώλησης για την υγεία και τους τόπους όπως το Amazon. κάψουλες 5HTP έχει δημιουργηθεί, που διατυπώθηκε και διανέμεται μέσω ενός από τα καλύτερα της εταιρείας. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά και πιο αξιόπιστες μάρκες όταν πρόκειται για αυτούς τους τύπους προϊόντων. Για να λάβετε αυθεντικά αναλώσιμα, θα πρέπει πάντα να κάνετε τις αγορές σας απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα που βρίσκεται στο διαδίκτυο.

Πού να αγοράσετε 5HTP συμπλήρωμα