Μπορείτε να αγοράσετε 5HTP με πιστωτική κάρτα

5HTP μετατρέπει απευθείας σε σεροτονίνης στον εγκέφαλο και έχει αποδειχθεί για να βοηθήσει με τη διάθεση, άγχος, και κατασταλτικό της όρεξης. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε 5HTP με πιστωτική κάρτα .

Τι είναι το 5HTP

Ηλικία, τα αυξημένα επίπεδα του στρες που οφείλεται σε μια ταραχώδη τρόπο ζωής, και οι κακές διατροφικές συνήθειες μπορεί να θέσει σε κίνδυνο όλα τα επίπεδα της σεροτονίνης, με αποτέλεσμα την κατάθλιψη, το άγχος, την αϋπνία, ακόμη και αύξηση του σωματικού βάρους.

Μπορεί να έχετε ακούσει για σεροτονίνης ως ορμόνη παράγει το σώμα σας που βοηθά παράγουν τα συναισθήματα της ευτυχίας, ικανοποίησης και κανονικό ύπνο. Αλλά είναι λιγότερο γνωστό ότι η σεροτονίνη μπορεί να παίξει ένα μεγάλο ρόλο στην όρεξη και το φαγητό τους πόθους σας. Η αύξηση των επιπέδων σεροτονίνης του σώματός σας καθαρά μέσω των τροφίμων είναι απίθανο να συμβεί, δεδομένου ότι δεν έχει βρεθεί σε μεγάλες ποσότητες στις περισσότερες δίαιτες. Αυτό είναι όπου 5HTP μπορούν να βοηθήσουν.

Οφέλη από χάπια 5HTP

Η χρήση του 5HTP ως αναμνηστική σεροτονίνης για αντι-καταθλιπτικά θεραπεία έχει εξεταστεί, αλλά δεν είναι αυστηρά εστίασή μας εδώ. Αν η αλήθεια να πει πολλά (και ακόμα περισσότερα) από τους αναγνώστες αυτού του άρθρου είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και να έχουν ζωές που δεν απαιτούν μια επιπλέον ώθηση της σεροτονίνης.

Ωστόσο, ιδιότητες αντικαταθλιπτικό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου για 5HTP. Στην πραγματικότητα τα οφέλη του είναι τόσο διαδεδομένες ότι έχει χρησιμοποιηθεί για την αποτελεσματική θεραπεία των διαφόρων προβλημάτων, όπως διαταραχών πόνου, υπερφαγία που σχετίζεται με την παχυσαρκία και ακόμη και αϋπνία.

Πώς 5HTP Έργων

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η συμπλήρωση με 5HTP παράγει θετικά αποτελέσματα στην απώλεια βάρους, άγχος και κατάθλιψη. Βελτιώνει τις συνήθειες ύπνου και μειώνει τους πόθους υδατανθράκων σε εκείνες που αφορούν δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων. απελευθέρωση σεροτονίνης προκαλείται από ένα φορτίο των υδατανθράκων (ζάχαρη κλπ).

When the brain produces serotonin, tension is eased. Conversely when the brain produces dopamine or norepinephrine (noradrenaline). Therefore eating carbohydrates seems to have a calming effect, while proteins increase alertness.

Taking 5HTP supplements can stop this craving for fats and carbohydrates, as well as providing the body with the means to control all those other functions listed above, such as anger, appetite and sleep.

Side Effects of 5HTP

Because of the potential for side effects and interactions with medications, you should take dietary supplements only under the supervision of your health care provider. Tryptophan use has been associated with the development of serious conditions, such as liver and brain toxicity.

Side effects of 5HTP are generally mild and may include nausea, heartburn, gas, feelings of fullness, and rumbling sensations in some people. At high doses, serotonin syndrome, a dangerous condition caused by too much serotonin in the body, could develop. Talk to your health care provider before taking higher-than-recommended doses.

People with high blood pressure or diabetes should talk to their doctor before taking 5HTP.

If you take antidepressants, you should not take 5HTP.

People with liver disease, pregnant women, and women who are breastfeeding should not take 5HTP.

Can You Order 5HTP with Credit Card

5HTP έχει δημιουργηθεί από έναν τύπο των αμινοξέων που απαντώνται φυσικά και που ενεργούν ως μεταβολικό ενδιάμεσο για τη δημιουργία της σεροτονίνης και μελατονίνης. Η σεροτονίνη είναι ένας νευροδιαβιβαστής πολύπλευρη, και ένας από τους ρόλους της, επηρεάζει την όρεξη.

Μια προσφορά μήνες του 5HTP μπορούν να αγοραστούν σε απευθείας σύνδεση μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε 5HTP με πιστωτική κάρτα . Εξοικονόμηση μπορεί να γίνει με την αγορά μεγαλύτερων ποσοτήτων του συμπληρώματος. Οφέλη από την αγορά από την επίσημη ιστοσελίδα είναι περιλαμβάνουν εγγύηση και γρήγορη ναυτιλία σε όλο τον κόσμο επιστροφής χρημάτων.

Μπορείτε να αγοράσετε 5HTP με πιστωτική κάρτα