Αποτελεσματική 5HTP για τη διατροφή φυσικά

Αν αναρωτιέστε αν υπάρχει αλήθεια σε 5HTP για τη διατροφή, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Η αναθεώρηση αυτή να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με το 5HTP και ο ρόλος του στην αποβολή επιπλέον ανεπιθύμητα κιλά.

Τι είναι το 5HTP

Μπορεί να έχετε ακούσει για σεροτονίνης (ή 5Hydroxytryptamine), η οποία είναι ένας νευροδιαβιβαστής που χρησιμοποιείται από το κεντρικό νευρικό σύστημα, και έχει ένα ρόλο σε πολλές λόγω λειτουργίες; συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης του ύπνου, η κατάθλιψη και το άγχος. Έχει περιγραφεί ως μια «ευτυχισμένη χημικό” λόγω της σχέσης του με την ευτυχία και την ευεξία.

5HTP είναι μια ένωση η οποία παίρνει μετατρέπεται σε σεροτονίνη στον εγκέφαλο. Η σεροτονίνη είναι ένας από τους βασικούς νευροδιαβιβαστές που εμπλέκονται στην ευτυχία και αντι-κατάθλιψης. 5HTP είναι ένας απλός τρόπος για να αυξήσουν τα επίπεδα της σεροτονίνης στον εγκέφαλο, παρακάμπτοντας το βήμα περιορισμού του ρυθμού, και οι χρήστες να αποκομίσουν είτε τα οφέλη ή τους κινδύνους της αυξημένης σεροτονίνης στον εγκέφαλο.

Οφέλη από 5HTP

Τα πιο συχνά συνταγογραφούμενα αντικαταθλιπτικά φάρμακα, εκλεκτικοί αναστολείς επαναπρόσληψης της σεροτονίνης, που πιστεύεται ότι δρα αυξάνοντας τα επίπεδα της σεροτονίνης. Όταν επαρκείς σεροτονίνη είναι διαθέσιμα, μερικά από τα παίρνει μετατρέπεται σε ορμόνη μελατονίνη φυσικό ύπνο του σώματός σας.

Η μελατονίνη ελέγχει κιρκαδικό ρυθμό και τα σήματα σας στο σώμα σας, όταν ήρθε η ώρα να αρχίσετε να εκκαθάρισης προβλέπεται για τον ύπνο. Η μελατονίνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδες, και το ανοσοποιητικό αναμνηστική σύστημα που είναι ειδικά προστατευτικά του εγκεφάλου. Απροσδόκητα, η μελατονίνη δρα επίσης και ως ένα εντυπωσιακό φυσικό αντικαταθλιπτικό.

συμπληρώματα 5HTP τα πήγε λίγο καλύτερα για την αϋπνία. 5HTP μειώθηκε ο χρόνος που απαιτείται για να τους πάρει ο ύπνος και μείωσε τον αριθμό των νυχτερινές αφυπνίσεις.

Πώς λειτουργεί 5HTP για τη διατροφή

Το σημαντικότερο, 5HTP έχει εφαρμοστεί σε ανθρώπινες μελέτες για τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Κλινικές μελέτες έχουν υποστηρίξει το θετικό αποτέλεσμα της απώλειας βάρους και του κορεσμού, όταν χορηγήθηκε συμπλήρωμα 5HTP. Μια μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι 5HTP μείωσε το συνολικό αριθμό των ημερήσιων θερμίδων, χωρίς την προσπάθεια συνείδηση ​​για να χάσουν βάρος με κάποια από τις γυναίκες που συμμετείχαν.

Μέση απώλεια βάρους σε αυτή τη συγκεκριμένη μελέτη ήταν τρεις λίβρες κατά τη διάρκεια των πέντε εβδομάδων. Μια δεύτερη μελέτη περιλάμβανε έξι εβδομάδων περιόδου χωρίς διαιτητικό περιορισμό και η δεύτερη έξι εβδομάδες με την προσθήκη ενός δίαιτα 1200 θερμίδων. Υπήρξε μια σημαντική αύξηση στην απώλεια βάρους των συμμετεχόντων λήψη του συμπληρώματος σε σχέση με αυτούς που έλαβαν εικονικό φάρμακο.

Η μέση απώλεια βάρους ήταν 10,34 λίρες για την πρώην ομάδα και 2,28 λίρες για την τελευταία ομάδα. Το συμπέρασμα της μελέτης ήταν ότι η δράση 5HTP για το κέντρο κορεσμού του εγκεφάλου που προκαλείται στους χρήστες να λάβουν σε λιγότερες θερμίδες στα γεύματα, εμφανίστηκαν ως εκ τούτου την απώλεια βάρους.

Παρενέργειες από χάπια 5HTP

5HTP είναι η μόνη διαθέσιμη για εκείνους που δεν επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν σε ένα σκεύασμα. Σε γενικές γραμμές, έχει λίγους να χωρίς παρενέργειες. Επειδή από τα πολλά οφέλη που μπορεί να προσφέρει 5HTP, ωστόσο, αρκετά προηγμένα σκευάσματα παρέχουν μια σειρά από επιλογές για τα άτομα με διαφορετικές προσωπικές ανάγκες.

Καλύτερος τρόπος για να πάρει 5HTP για τη διατροφή

Με μια υγιεινή διατροφή και τη σωματική δραστηριότητα, θα πρέπει να βιώσουν τα οφέλη αυτού του συμπληρώματος. Όπως με κάθε νέα φαρμακευτική αγωγή, συμπλήρωμα, διατροφή, συνιστάται ιδιαίτερα ότι μπορείτε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν τη λήψη των χαπιών 5HTP.

Βρείτε 5HTP για τη διατροφή στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Το επίσημο site θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν απάτες ή πλαστά προϊόντα. Υπάρχουν τακτικές εκπτώσεις προσφορές επίσημη ιστοσελίδα, η οποία θα σας βοηθήσει να πάρετε αυτό το προϊόν για ένα φθηνότερο κόστος. Με εγγύηση επιστροφής χρημάτων, δεν έχετε τίποτα να κάψει λίπος.

Αποτελεσματική 5HTP για τη διατροφή φυσικά