Vegye 5HTP diéta, hogy lefogy gyorsan és természetesen

Szeretné, hogy zsírt éget fastly és biztonságosan? Vegye 5HTP étrend a legjobb lehetőség, hogy ideális test.

Tudni 5HTP

5HTP (5Hydroxytryptophan) egy kémiai mellékterméke a fehérje építőköve L-triptofán. Az is elő kereskedelmileg a magokat egy afrikai növény ismert Griffonia Simplicifolia 5HTP használják alvási rendellenességek, mint például álmatlanság, depresszió, szorongás, migrén és a feszültség típusú fejfájás, fibromyalgia, elhízás, premenstruációs szindróma (PMS), menstruációt megelőző ideges nyugtalanság (PMDD), figyelemhiányos hiperaktivitás (ADHD), roham-rendellenesség.

5HTP kiegészítők a fogyás

Több forrás leírja a táplálkozási előnyeit fogyasztása 5HTP segítő fogyás. Állítások, amelyek lehet azt tudományosan hiteles. Például, az egyik tanulmány használt egy kettős-vak, keresztezett vizsgálatban kialakítás, hogy értékeljék 19 elhízott nőknél a BMI pontszámok között a 30 és 40. A résztvevők vagy adott napi 8 mg / kg testtömeg 5HTP-kiegészítő, egy adag L-triptofán vagy placebo, 5 héten át. Az étrendjük volt másképp nem változtatta meg vagy korlátozzák.

Ők mért a résztvevő táplálkozási magatartás kérdőív segítségével, és az élelmiszer-bevitelt keresztül 3 napos táplálkozási napló. Amikor megvizsgálták az eredményeket, azt találták, hogy mind a 5HTP csökken a táplálékfelvétel és a kiváltott nagyobb fogyás, mint a placebo.

In fact they saw a three times greater rate of effectiveness compared to L-tryptophan and placebo. They concluded that the serotonin increase (whilst making no change to mood state) increased satiety (fullness) rather than reduction in appetite.

How 5HTP Works for Diets

5HTP has been studied for over 30 years. Several clinical trials have shown that it works to lower the number of calories eaten and aids in weight loss. One study compared overweight women who took 200 mg of 5HTP before each meal to those who took a placebo. The women who took the supplement ate 1,084 fewer calories per day and felt less hungry during the day.

In another study, women who took 5HTP lost 10.3 pounds over 12 weeks, compared to 2.2 pounds in the placebo group. Experts and researchers agree that 5HTP works best for those who constantly crave food around the clock – especially carbs.

Recommended Dosage for Diet

The typical dosage for 5HTP is around 300-500mg once daily. You can also use lower doses and split them up over the course of the day. For appetite suppression, you can take 5HTP with food, as there is some evidence that it increases the feeling of ‘fullness’.

5HTP Side Effects

5HTP tekinthető többnyire használata biztonságos, mert természetesen megtalálható a szervezetben, mint a metabolikus prekurzora és aminosav. Azonban a túlzott mennyiségű 5HTP okoznak gyomor-bélrendszeri mellékhatások, beleértve a hányingert és hasi görcsök. Ha bármilyen meglévő gyomor-bélrendszeri problémák, beszéljen orvosával, mielőtt 5HTP kiegészítők.

Purchase 5HTP diéták

A legjobb módja az, hogy vásárolni 5HTPdiets van hivatalos honlapján, amely megkönnyíti a kedvező beszerzési. A megtakarítás társul vásárlása nagyobb mennyiségben. Gyors szállítás további előnye az online vásárlás.

 5-HTP
Vegye 5HTP diéta, hogy lefogy gyorsan és természetesen