Get különleges 5HTP tabletták értékesítése ma

5HTP egy egyszerű módja, hogy növelje az agyi szerotonin szintet. Mit keres érdekében 5HTP? Lehet vásárolni külön 5HTP pirula kapható ma.

Mi 5HTP Pills

5HTP vagy “hidroxi-L-triptofán” (5Hydroxytryptophan) egy természetben előforduló aminosav, és a prekurzor és metabolikus intermedier bioszintézisének a neurotranszmitterek a szerotonin és a melatonin származó triptofán. 5HTP alakítjuk a neurotranszmitter szerotonin (5HT), segítségével a B6-vitamin. Ez akkor fordul elő mind a idegszövet és a májban. 5HTP átjut a vér-agy gáton (miközben 5HT nem). Kiegészítés 5HTP ezért növeli a termelési szerotonin.

Előnyei 5HTP

Támogatja az egészséges hangulatot. 5HTP a prekurzor vegyület mind a melatonin és a szerotonin. A melatonin elősegíti az egészséges alvást, míg a szerotonin ismert, hogy segítse a fenntartása a jó hangulat. Az eredmény az, hogy 5HTP-kiegészítők előállítására észrevehető hangulat lendületet.

Ez segíthet csökkenteni az étvágyat. Számos tanulmány kimutatta, 5HTP a potenciállal, hogy csökkentse a sóvárgást szénhidrátok. Ez előnyös, hogy bárki, aki arra törekszik, hogy lefogy, vagy a diéta.

Ez segíthet fenntartani az egészséges alvást. Ha veszel 5HTP tested fordul a 5HTP a melatonin. A melatonin az “alvó hormon”, amely a szervezet által termelt szabályozására alvási mintákat.

Hogyan 5HTP Works

One research study took two groups of overweight women. One group had 5HTP 200mg before each meal.  The other group took a placebo before each meal. The women who took the actual 5-htp ate 1,084 fewer calories per day and felt less hungry.

Another research study found that women who took a 5HTP supplement lost 10.3 pounds in 3 months. The placebo group only lost 2.2 pounds. Why does this happen?  You crave food when you have low serotonin. You especially crave carbs when you have low serotonin. If you are suffering from depression and find that you tend to binge on carb rich foods like candy, bread, starches, and treats then 5HTP might be something to look into.

How to Take 5HTP

Health care professionals generally recommend 50 mg of 5HTP taken 1 to 3 times per day. Some studies have used higher doses, but because 5HTP can be toxic at high doses, you should talk to your health care provider before raising the dose. Your health care provider can help determine the right dose for you. For anxiety or depression, the dose is 150 to 300 mg daily.

How to Buy 5HTP Pills on Sale

The main key of having a health body is not in the supplement, but in your habit. When using supplements to help you for weight loss, it does not mean that you have to stop exercising. Exercising a lot seems quite effective to make you slim, but you must be patient to get the perfect result. Supplement seems so meaningless when you do not combine it with exercises.

Meg kell tapasztalni az előnyeit 5HTP kiegészítés. A pénz-visszafizetési garancia, akkor nincs semmi, hogy lefogy, és jó éjszakai alvás. Keresse 5HTP pirula kapható  a cég hivatalos honlapján most!

 5-HTP
Get különleges 5HTP tabletták értékesítése ma