Можете ли да си купите 5HTP в магазините

5HTP е добавка, че някои хора използват в стремежа си да подкрепят тяхното психично здраве и на имунната система. Можете ли да си купите 5HTP в магазина ? Намери отговора на този преглед по-долу.

Какво е 5HTP Допълнение

5Hydroxytriptan, по-известен като 5HTP, е добавка, че някои хора използват в стремежа си да подкрепят тяхното психично здраве и на имунната система. 5HTP се използва за различни състояния, включително тревожност, различни нарушения на съня, разстройства на хиперактивност, церебрална атаксия, депресия, синдром на фибромиалгия първичен и мигрена.

5HTP е естествено срещащи химикал в тялото и е градивен елемент на серотонин, който е невротрансмитер, който помага умерено предаването на сигнали между нервните клетки. Ниските нива на серотонин се смята, че допринасят за депресия.

Предимства на 5HTP Хапчета

Използването на 5HTP като серотонин бустер за антидепресивно лечение се изследва, но не е строго ни фокус тук. Ако истината е казал много (и дори най-) на читателите на тази статия са напълно щастливи и да имат живот, които не изискват допълнително серотонин тласък.

Въпреки това, анти-депресанти свойства са само върхът на айсберга за 5HTP. В действителност ползите са толкова широко разпространени тя е била използвана за ефективно лечение на различни проблеми, като болкови разстройства, склонност към преяждане, свързани със затлъстяването и дори безсъние.

Как HTP Work

Тялото прави 5HTP естествено от триптофан и, след това, тя се превръща в серотонин. Това невротрансмитер има много мощни ефекти върху мозъка. Той не само подобрява настроението, но и потиска глада и помага за ограничаване на наддаване на тегло.

Лекарите Предлагам като добавка 5HTP вместо добавка на серотонин, защото 5HTP да получите достъп до мозъка от кръвния поток, докато серотонин не може. За да получите достъп до мозъка, химикали и съединения ще имат достъп през кръвно-мозъчната бариера, която предоставя достъп до мозъка. Следователно, вие ще трябва да се вземат добавка, която може да премине тази бариера, като 5HTP, за да се повиши нивото на серотонин в мозъка.

Както нивата на серотонин увеличи своя глад намалява и се чувствате сити по-бързо, без да се чувствам необходимостта да се ограничи приема на храна. Едно проучване установи, че жените са яли по-малко въглехидрати, без дори да се опитва.

Как да се 5HTP

Медицинският персонал обикновено препоръчват 50 мг 5HTP, взети от 1 до 3 пъти на ден. Някои изследвания са използвани по-високи дози, но тъй 5HTP може да бъде токсичен при високи дози, трябва да говорите с вашия доставчик на здравни грижи преди повишаване на дозата. Вашият доставчик на здравни грижи може да помогне да се определи точната доза за Вас. За тревожност или депресия, дозата е от 150 до 300 мг дневно.

Може ли да се купи 5HTP в Магазини

Вие не можете да си купите 5HTP в местните магазини. Можете да се избегнат фалшиви 5HTP хапчета, ако го купите от официалния сайт. Официалният сайт улеснява покупката на достъпни цени. Това става или чрез отстъпки или чрез безплатни хапчета. Спестяванията са свързани с покупката на по-големи количества. Бърза доставка е допълнителна полза на онлайн покупка.

 5-HTP
Можете ли да си купите 5HTP в магазините