Σωστό μέρος για να πάρετε καλύτερα χάπια έλεγχο της όρεξης

Μην ψάχνετε για τα χάπια διατροφής; Εδώ είναι το σωστό μέρος για να πάρετε τα καλύτερα χάπια έλεγχο της όρεξης . Διαβάστε αυτή την κριτική κάτω και να πάρει ειδική συμφωνία!

Τι είναι το 5HTP συμπλήρωμα

5HTP ή 5Hydroxytryptophan είναι ένα φυσικό αμινοξύ που εξάγεται από κλειδί Griffonia simplicifolia στη μετατροπή της τρυπτοφάνης σε σεροτονίνη και μελατονίνη. Οφέλη από 5HTP, μερικές φορές ονομάζεται επίσης HTP 5, περιλαμβάνουν: διάθεση-ανελκυστήρας, βελτίωσε τα επίπεδα του στρες, προώθηση της υγιεινής του ύπνου, καταστολή της όρεξης, και την υποστήριξη ενός υγιούς μεταβολισμού.

5HTP είναι ο πρόδρομος της σεροτονίνης, ο νευροδιαβιβαστής μερικές φορές κράχτης για να είναι υπεύθυνος για την ευτυχία. 5HTP είναι ένας απλός τρόπος για να αυξήσουν τα επίπεδα της σεροτονίνης στον εγκέφαλο, παρακάμπτοντας το βήμα περιορισμού του ρυθμού, και οι χρήστες να αποκομίσουν είτε τα οφέλη ή τους κινδύνους της αυξημένης σεροτονίνης στον εγκέφαλο.

5HTP για την απώλεια βάρους

5HTP, γνωστό για τη χρήση του στο σύνδρομο σεροτονίνης ανεπάρκεια, αναγνωρίζεται ως όρεξη ευαρεστών φυσικός υδατάνθρακας. Είναι εύκολα μετατρέπεται σε σεροτονίνη στον εγκέφαλο, η οποία με τη σειρά της προκαλεί την απελευθέρωση της χολοκυστοκινίνης, την ορμόνη κορεσμού.

5HTP και λευκό φλοιό ιτιάς μαζί είναι πιθανό να επηρεάζει την απώλεια βάρους μέσω δύο διαφορετικών μηχανισμών: την καύση του λίπους και την ικανοποίηση της όρεξης. Από 5HTP τείνει επίσης να έχει χαλαρωτικές ή ηρεμιστική επιδράσεις, πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι βοηθά αντισταθμίσει τις διεγερτικές επιδράσεις των άλλων παραγόντων.

Συνιστώμενη δοσολογία για τη διατροφή

The typical dosage for 5HTP is around 300-500mg once daily. You can also use lower doses and split them up over the course of the day. For appetite suppression, you can take 5HTP with food, as there is some evidence that it increases the feeling of ‘fullness’.

5HTP Side Effects

Heartburn, gas, or bloating.

Decrease in or lack of appetite.

Stomach discomfort or pain.

Diarrhea, nausea, or vomiting.

Right Place to Get Best Appetite Control Pills

Don’t bother to take risk of your health by using lower quality products and try 5HTP that with all of its superb advantages is available. Decide now, whether you prefer to use the supplements or not.

Μπορείτε να βρείτε 5HTP καλύτερα χάπια έλεγχο της όρεξης μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα. Η κατασκευή προσφέρει ένα προϊόν που μπορείτε να εμπιστευθείτε. 5HTP είναι ένα μικρό πακέτο που περιέχει ισχυρά χάπια. Που περιέχουν κάψουλες σε ένα μπουκάλι, 5HTP θα σας παρέχει χαλαρώσετε και να αισθανθείτε πιο ευτυχισμένοι.

 5-HTP
Σωστό μέρος για να πάρετε καλύτερα χάπια έλεγχο της όρεξης