Συνιστώμενη δοσολογία 5HTP για χορτοφάγους

Θέλετε να αγοράσετε 5HTP piil; 5HTP λέγεται για να καταστείλει την όρεξη, αλλά διαβάστε αυτή την κριτική, πριν πάρετε τις συνιστώμενες 5HTP για χορτοφάγους .

Τι είναι το 5HTP

5HTP (5Hydroxytryptophan) είναι ένα φυσικό αμινοξύ που είναι κατασκευασμένο από Griffonia simplicifolia και αποτελεί το βασικό ενδιάμεσο στάδιο στο σχηματισμό της σεροτονίνης και μελατονίνης από την τρυπτοφάνη

Επειδή 5HTP εμπλέκεται στη βιοσύνθεση των δύο σεροτονίνης και μελατονίνης, τα αποτελέσματά της περιλαμβάνουν τη διάθεση-lift και την προώθηση της υγιούς ύπνου. Η σεροτονίνη είναι υπεύθυνη για την καταστολή διάθεση-ανύψωσης και την όρεξη, ενώ λειτουργεί η μελατονίνη, φυσικά με την προώθηση της υγιεινής του ύπνου. Το μεγάλο πράγμα για 5HTP είναι η ικανότητά του να διασχίσει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου, γεγονός που καθιστά πιο αποτελεσματική από τη λήψη καθαρής σεροτονίνης.

Οφέλη από 5HTP

Ένα από τα μεταβολικά μονοπάτια της σεροτονίνης οδηγεί απευθείας σε μελατονίνη, αναγνωρίζεται ευρέως σήμερα ως ορμόνη που είναι υπεύθυνη για τον κύκλο εγρήγορσης-ύπνου μας. Με την αύξηση των επιπέδων της σεροτονίνης σας με 5HTP, είστε έτσι, επίσης, την αύξηση των επιπέδων σας μελατονίνης – αλλά ίσως όχι αρκετά για μια προηγμένη σύνθεση του ύπνου, η οποία είναι ο λόγος για επιπλέον μελατονίνης συνιστάται. Η μελατονίνη έχει επίσης βρεθεί ότι βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, να βοηθήσει στη βελτίωση επαγόμενη από στρες ανοσοκαταστολή, και να είναι επωφελής για έναν μακρύ κατάλογο των εκφυλιστικών ασθενειών.

Παρενέργειες της 5HTP

Life threatening side effects have not been reported with taking 5HTP for weight loss or any of the other objectives known to be activated by its use. However, nausea, diarrhea, constipation, decreased libido, and nightmares have been reported. It is highly recommended that the supplement be taken for short periods of time.

A good indication of the proper time to temporarily discontinue use is when side effects escalate. Examples include an increase in the incidences of nightmares or a feeling of increased sleepiness throughout the day.

Recommended Dosage of 5HTP for Vegetarians

An effective dose for the majority of the complaints examined sits between 300-900mg per day.

In experimental studies, the average dose described is 200-300mg; which is always divided into three measures throughout the day(5).

The greatest range of dosages is for depression where doses as low as 20mg and as high as 2400mg are used.

Dosages for weight loss are between 300mg and 900mg. However, a more accurate estimate could be made using the approximation of 8mg/ kg of body weight(6).

To aid sleep a dose of 600mg over three measures is deemed best.

Where as for fibromyalgia symptoms, studies are quite consistent and advise a dose of 300mg per day.

Where to Buy 5HTP for Vegetarians

5HTP για χορτοφάγους  είναι έφερε σε σας από ένα όνομα που εμπιστεύονται στην επιχείρηση. Με μια σωματική δραστηριότητα, θα πρέπει να βιώσουν τα οφέλη αυτού του συμπληρώματος. Βρείτε 5HTP στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Η επίσημη ιστοσελίδα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν απάτες ή πλαστά προϊόντα. Πλέον, υπάρχουν τακτικές εκπτώσεις προσφορές επίσημη ιστοσελίδα, η οποία θα σας βοηθήσει να πάρετε αυτό το προϊόν για ένα φθηνότερο κόστος.

 5-HTP
Συνιστώμενη δοσολογία 5HTP για χορτοφάγους