Οι καλύτεροι τρόποι για να αγοράσετε σε απευθείας σύνδεση 5HTP

Θέλετε να πάρετε 5HTP χάπι; Βεβαιωθείτε ότι παίρνετε συμπληρώματα 5HTP καλής ποιότητας. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε 5HTP σε απευθείας σύνδεση με την καλύτερη τιμή.

Τι είναι το 5HTP

5Hydroxytryptophan (5HTP) είναι μια χημική ουσία που παράγει ο οργανισμός από την τρυπτοφάνη (ένα απαραίτητο αμινοξύ που παίρνετε από τα τρόφιμα). Μετά τρυπτοφάνη μετατρέπεται σε 5HTP, η χημική μετατρέπεται σε μια άλλη χημική ουσία που ονομάζεται σεροτονίνη (ένας νευροδιαβιβαστής που αναμεταδίδει τα σήματα μεταξύ των κυττάρων του εγκεφάλου). 5HTP συμπληρώματα διατροφής να αυξήσει τα επίπεδα της σεροτονίνης στον εγκέφαλο. Δεδομένου ότι η σεροτονίνη βοηθά στη ρύθμιση της διάθεσης και της συμπεριφοράς, 5HTP μπορεί να έχει θετική επίδραση στον ύπνο, τη διάθεση, το άγχος, την όρεξη, και την αίσθηση του πόνου.

Οφέλη από 5HTP

Δεν αποτελεί έκπληξη, τα στοιχεία δείχνουν ότι 5HTP μπορεί να είναι αποτελεσματική, καθώς και. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι τα αυξημένα επίπεδα της σεροτονίνης – που λαμβάνονται με τη συμπλήρωσή του με 5HTP – μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγιούς ύπνου σε άτομα με χρόνιες διαταραχές του ύπνου. Η σεροτονίνη έχει ακόμη αποδειχθεί για να βοηθήσει την απόσυρση ευκολία από υπνωτικά φάρμακα.

Ένα από τα μεταβολικά μονοπάτια της σεροτονίνης οδηγεί απευθείας σε μελατονίνη, αναγνωρίζεται ευρέως σήμερα ως ορμόνη που είναι υπεύθυνη για τον κύκλο εγρήγορσης-ύπνου μας. Με την αύξηση των επιπέδων της σεροτονίνης σας με 5HTP, είστε έτσι, επίσης, την αύξηση των επιπέδων σας μελατονίνης – αλλά ίσως όχι αρκετά για μια προηγμένη σύνθεση του ύπνου, η οποία είναι ο λόγος για επιπλέον μελατονίνης συνιστάται. Η μελατονίνη έχει επίσης βρεθεί ότι βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, να βοηθήσει στη βελτίωση επαγόμενη από στρες ανοσοκαταστολή, και να είναι επωφελής για έναν μακρύ κατάλογο των εκφυλιστικών ασθενειών.

Δοσολογία 5HTP

Για τη βελτίωση του ύπνου, είναι ευρέως συνιστάται η λήψη 5HTP 30 λεπτά πριν από την κατάκλιση, καθώς εκτός από την παραγωγή της σεροτονίνης, 5HTP παράγει επίσης μελατονίνη, η οποία είναι μια προκλήσεως ύπνου ορμόνη. Η συνήθης δοσολογία είναι είτε 50mg ή 100mg δισκίου. Οι επιπτώσεις από τη λήψη 5HTP μπορεί να γίνει αισθητό μέσα σε 10 έως 30 λεπτά.

Προσπαθήστε να αγοράσει 5HTP το οποίο περιέχει επίσης βιταμίνη Β6, όπως Vit Β6 είναι απαραίτητη για 5HTP μετατροπή σε σεροτονίνη.

Πολύ υψηλότερες δόσεις φαίνεται να απαιτείται για την απώλεια βάρους και τη μείωση των ημικρανιών. Δόσεις μέχρι περίπου 900 mg την ημέρα φαίνεται να είναι ευρέως αναφερθεί.

5HTP είναι συνήθως ανεκτή πολύ καλύτερα από ό, τι τα παραδοσιακά αντικαταθλιπτικά. Περίσσεια 5HTP πιστεύεται ότι μεταβολίζεται και απεκκρίνεται, ειδικά όταν λαμβάνεται με βιταμίνη Β6.

Πού να αγοράσετε 5HTP σε απευθείας σύνδεση

Όπως πάντα, το μερίδιο με το γιατρό και τον φαρμακοποιό σας όλα τα συνταγογραφούμενα, μη συνταγογραφούμενα, παράνομη, αναψυχής, φυτικά, διατροφικά ή διαιτητικά φάρμακα που παίρνετε. Λόγω της εμπλοκής 5HTP με την παραγωγή της σεροτονίνης, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν παίρνουν φάρμακα που αυξάνουν τα επίπεδα της σεροτονίνης στον οργανισμό.

Μπορείτε να 5HTP σε απευθείας σύνδεση στην επίσημη ιστοσελίδα. Γνωρίζοντας ότι αυτό είναι που υποστηρίζεται χωρίς κίνδυνο, χωρίς ταλαιπωρία των 30 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα τώρα και να πάρετε ειδικές προσφορές!

 5-HTP
Οι καλύτεροι τρόποι για να αγοράσετε σε απευθείας σύνδεση 5HTP