Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα ναρκωτικών για να αγοράσει 5HTP

Δίαιτα με το χάπι 5HTP μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους για την υγεία σας. Θέλετε να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα ναρκωτικών για να αγοράσει 5HTP ; Εδώ μπορείτε να αγοράζουν φτηνά 5HTP!

Ξέρετε για 5HTP

5HTP (5Hydroxytryptophan) είναι ένα χημικό υποπροϊόν της πρωτεΐνης δομικό L-τρυπτοφάνη. Παράγεται επίσης εμπορικά από τους σπόρους του αφρικανικού φυτού γνωστή ως Griffonia simplicifolia 5HTP χρησιμοποιείται για τις διαταραχές του ύπνου, όπως η αϋπνία, κατάθλιψη, άγχος, ημικρανία και πονοκεφάλους τύπου εντάσεως, ινομυαλγία, παχυσαρκία, προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS), προεμμηνορροϊκό δυσφορική διαταραχή (PMDD), διαταραχή Ελλειμματικής προσοχής-υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ), επιληπτική διαταραχή.

Οφέλη από 5HTP

Κλινικές δοκιμές 5HTP διεξήχθησαν σε διάφορες συνθήκες έχουν οδηγήσει σε περιορισμένες ενδείξεις υποδηλώνοντας μια θέση στη θεραπεία για το άγχος, την κατάθλιψη, και νευρολογικές καταστάσεις στις οποίες μια ανεπάρκεια σεροτονίνης είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει. 5HTP μπορεί επίσης να είναι ένα αποτελεσματικό κατασταλτικό της όρεξης, αλλά απαιτούνται περαιτέρω κλινικές μελέτες που απαιτούνται.

δοσολογία Πληροφορίες

Για την κατάθλιψη, το άγχος και κρίσεις πανικού: Πάρτε 50 έως 100 mg τρεις φορές την ημέρα.

Για την αϋπνία: Πάρτε 100 mg 30 λεπτά πριν πάτε για ύπνο.

Για τον έλεγχο του βάρους: Πάρτε 100 mg τρεις φορές την ημέρα, 20-30 λεπτά πριν από τα γεύματα. Μετά από δύο εβδομάδες, να αυξήσει τη δόση σε 200 mg τρεις φορές την ημέρα.

Για την πρόληψη της ημικρανίας: Εργασία σταδιακά μέχρι μια δόση που ελέγχει τον πόνο της ημικρανίας τελικά υπερβαίνει όχι περισσότερο από 100 mg τρεις φορές την ημέρα. Μπορεί να χρειαστούν αρκετοί μήνες για να πάρει το πλήρες όφελος της ημικρανίας-προληπτικές επιδράσεις 5HTP του.

Για ινομυαλγία: Πάρτε L00 mg τρεις φορές την ημέρα. Εάν συμβεί υπνηλία, μειώστε τη δόση σε 50 mg τρεις φορές την ημέρα.

Οδηγίες Χρήσης

Σε γενικές γραμμές, για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος για παρενέργειες, αρχίζουν με μια χαμηλή δόση του 5HTP (50 mg μία φορά την ημέρα). Συνεχίστε για μία εβδομάδα και στη συνέχεια να αυξήσει το ποσό με προσαυξήσεις 50 mg κάθε εβδομάδα, μέχρι τη συνιστώμενη δόση για την κατάστασή σας.

Πάρτε 5HTP με άδειο στομάχι για ταχύτερη απορρόφηση.

Μην πάρετε 5HTP για περισσότερο από τρεις διαδοχικούς μήνες χωρίς να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Ο χρόνος που χρειάζεται για τη βελτίωση της κατάθλιψης, του άγχους και κρίσεις πανικού να αναπτύξουν ποικίλει μεταξύ των ατόμων. Γενικά, ωστόσο, μπορεί να χρειαστούν δύο έως τέσσερις εβδομάδες για μία κλινική απόκριση να συμβεί.

Αν είστε ήδη λαμβάνουν ένα συμβατικό αντικαταθλιπτικό, όπως το Prozac, Wellbutrin, ή Effexor, ελέγξτε με το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε για 5HTP.

Διαβάστε προσεκτικά τις ετικέτες συστατικό? ορισμένα συμπληρώματα 5HTP περιέχει περιττές βότανα ή θρεπτικά συστατικά.

Αρνητικές επιπτώσεις της 5HTP

Είναι σημαντικό να εξετάσουμε επίσης τις αρνητικές επιπτώσεις για την 5HTP. Ενώ δεν υπάρχουν σήμερα «σοβαρή» παρενέργειες από τη χρήση του συμπληρώματος, οι περισσότερες μελέτες που απαιτούνται για να πει πραγματικά ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες.

Μερικοί άνθρωποι βιώνουν ναυτία από τη λήψη του συμπληρώματος. Σε σοβαρές περιπτώσεις, οι άνθρωποι ανέφεραν ότι αισθάνονται πιο κατάθλιψη από ό, τι ήταν να αρχίσει με. Θα πρέπει πάντα να μιλήσετε με τον γιατρό σας πριν από την προσθήκη ενός φαρμάκου ή συμπλήρωμα στη διατροφή σας για να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν παράγοντες κινδύνου που πρέπει να εξετάσετε.

Πώς να βρείτε το πλησιέστερο ναρκωτικών κατάστημα για να αγοράσει 5HTP

Μοιραστείτε το με το γιατρό και τον φαρμακοποιό σας όλα τα συνταγογραφούμενα, μη συνταγογραφούμενα, παράνομη, αναψυχής, φυτικά, διατροφικά ή διαιτητικά φάρμακα που παίρνετε. Λόγω της εμπλοκής 5HTP με την παραγωγή της σεροτονίνης, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν παίρνουν φάρμακα που αυξάνουν τα επίπεδα της σεροτονίνης στον οργανισμό.

Μπορείτε να αγοράσετε 5HTP χωρίς ιατρική συνταγή νόμιμα και με ασφάλεια. Στην επίσημη ιστοσελίδα μπορείτε να αγοράσετε 5HTP. Η κατασκευή σίγουρα θα σας δώσει πολλά πλεονεκτήματα, αν το αγοράσετε τώρα. Η κατασκευή θα παρέχει αυτό το συμπλήρωμα με φθηνή τιμή και γρήγορα ναυτιλία!

 5-HTP
Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα ναρκωτικών για να αγοράσει 5HTP